У Кам’янці-Подільському згоріли 2 житлових будинки

У Кам’янці-Подільському згоріли 2 житлових будинки
Тут і далі фото зі сторінки Служби порятунку Кам'янця-Подільського "101"

Причини обож пожеж поки не відомі. 

Перша декада липня видалась неспокійною для надзвичайників Кам’янця. Нагадаємо, цього тижня вщент згоріла фура з причепом на дорозі в селі Гуменці. Площа пожежі склала 15 квадратним метрів. Аби її погасити знадобилось 10 рятувальників та 8 машин. 

Потім зайнялось в житловому будинку по вулиці Данила Галицького в Кам’янці-Подільському. Це трапилось 7 липня о 17:29. Негайно до місця виклику було направлено чергове відділення вогнеборців 5 Державної пожежно-рятувальної частини. На момент прибуття підрозділу палало площі на 40 кв.м. Надзвичайники загасили пожежу. Причини займання поки не відомі. Постраждалих немає. Місцеві ЗМІ зазначають, що це не перша пожежа в тому будинку. Там постійно пиячать. 

Відео дня

 

А вже 9 липня о 16:29 до оперативно-диспетчерської служби Кам'янець-Подільського надійшло повідомлення про пожежу у центрі міста. На місце події виїхали рятувальники 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Вогонь вдалося погасити. Постраждалих, на щастя, немає. Причини займання не відомі. Про обидві пожежі повідомляють у Службі порятунку Кам’янця-Подільського “101”. 

 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Dmytro Babiuk

    Місцева традиція така, що кожного року цей будинок горить)
  • Romeo Gasilio

    Все там добре відомо💁🏻‍♂️
  • ЧитачЧитачів

    По Данила Галицького - це вже 14 пожежа за півтора роки. Закинута будова де ночують бомжі та алкогольний притон. І це в самому центрі міста.

keyboard_arrow_up