У Кам’янці відкрили СІЗО європейського зразка (ФОТО, ВІДЕО)

У Кам’янці відкрили СІЗО європейського зразка (ФОТО, ВІДЕО)
Тут і далі фото ГУ НП у Хмельницькій області

В ізоляторі облаштували сучасні кабінети, створили кімнату відпочинку та навели лад у камерах для затриманих. 

У Кам’янці-Подільському капітально відремонтували та ввели у експлуатацію ізолятор тимчасового тримання затриманих У поліції зазначають, що його обладнали відповідно до європейських стандартів та вимог. Це, кажуть, дозволить на належному рівні забезпечувати права ув’язнених.

У приміщенні СІЗО облаштували сучасні кабінети для проведення слідчих дій, побачень з адвокатами, є й спеціальний кабінет для інспектора з дотримання прав людини. Камери для затриманих відповідають вимогам комітету проти тортур Ради Європи.

Відео дня

Належні умови створили також і для особового складу поліції. Вони несуть службу в цілодобовому режимі. Для правоохоронців підготували зручну чергову частину, робочі кабінети та кімнату відпочинку.

— Завдяки виділеному Національною поліцією України фінансуванню ми провели реконструкцію приміщення та низку капітальних ремонтних робіт. В ізоляторі встановлено систему цілодобового відеонагляду «Кастоді Рекордс», яка дає можливість як забезпечити дотримання прав осіб які, тут перебувають, так і захистити права поліцейських та їхню репутацію від безпідставних звинувачень, — зазначив начальник Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області Руслан Герасимчук. 

Також у СІЗО встановили потужний комп’ютер для чергових установи.

Всього до штатної структури поліції Хмельниччини входить чотири ізолятори тимчасового тримання. Вони розташовані на території обслуговування трьох райуправлінь поліції. На сьогоднішній день в трьох з них умови для перебування ув’язнених привели до вимог і рекомендацій Єврокомітету проти тортур. Цьогоріч в планах відремонтувати СІЗО у Старокостянтинові. 

 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (42)
  • Александр Хмельницкий

    І скільки коштує місяць відсидки? 🤔
  • Оля Гоголь-Потурнак

    Люди по крихтах збирають на армію,а тут витрачають на що?
  • Ирина Ермакова

    Це для казнокрадов,для ментов,котри людей вбивають і калечат.Для прокуророві і суддів -взяточников.Хотя о чем це я?Вони в нас "Святи",недоторкнути.
  • Наташа Кармалита

    Я даже не знаю за кого Зеленський візьметься першим, за редакцію газети "Всім" , чи за нашого мера!!!?

keyboard_arrow_up