У Кам’янці вітер повалив десяток дерев на дороги та авто (ФОТО)

У Кам’янці вітер повалив десяток дерев на дороги та авто (ФОТО)
Тут і далі фото Кам'янець-Подільської міської ради
  • Дерева попадали на 7 вулицях та на Довжку. 

  • Частина з них були не аварійними. 

  • Одне з дерев упало на поруч припаркований автомобіль. 

Шквальний вітер, який 2 доби лютував на Заході країни, наробив лиха в чотирьох регіонах. Він завдав шкоди у Чернівецькій, Тернопільській, Хмельницькій, Львівській областях.

Ми повідомляли, що на Хмельниччині обірвало проводи та знеструмило 34 населених пункти. Без електрики залишилося 3 757 споживачів.

Також сильний вітер повалив дерева у Кам’янці-Подільському. У громаді через негоду впало близько 10 дерев. Це сталося на вулицях Соборній, Героїв Небесної Сотні, Вокзальній, Молодіжній, Шевченка, на проспекті Грушевського, на Довжку. 

Відео дня

Частину з них вже ліквідували, над прибиранням інших комунальники Кам’янця працюють і сьогодні.

— На щастя, ніхто з людей не травмувався. Щоправда, одне з дерев упало на автомобіль, припаркований поруч (на вулиці Соборній). За словами фахівців відділу санітарного утримання та екології департаменту ЖКГ, у реєстрі аварійних це дерево не значилося, — кажуть в мерії Кам’янця-Подільського. 

                                                      

Кам’янчан та мешканців області просять задля безпеки звертати увагу на штормові попередження та бути обачними при таких погодних умовах.

Нагадаємо, що світла сьогодні не вимикатимуть, та якщо у вашій оселі немає світла, ви можете самостійно дізнатися про очікуваний час відновлення у розділі «Відключення», без телефонного дзвінка до Кол-центру. 

Ще одним зручним методом подати заявку по відсутність електричної енергії, дізнатися очікуваний час відновлення розподілу – є чат-боти в Viber та Telegram.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up