У Луганську терористи збили Іл-76, 49 військових загинуло (ВІДЕО)


У Луганську терористи збили Іл-76, 49 військових загинуло (ВІДЕО)
В ніч з 13 на 14 червня при заході на посадку в аеропорту Луганськ літак обстріляли терористи.

Військово-транспортний літак Повітряних Сил Збройних Сил України ІЛ-76, який здійснював перевезення особового складу з метою ротації, повідомляє МІноборони. На борту літака знаходилися військовослужбовці, техніка, спорядження та продовольство.

У Міністерстві висловлюють співчуття родинам загиблих.

Загинули 49 військовослужбовців.

Відео дня

У військово-транспортному літаку ІЛ-76, який був збитий бойовиками, знаходилися військові з кількох областей України. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник губернатора Дніпропетровської області Борис Філатов.

"З 49  загиблих: 9 - члени екіпажу із Запорізької області. Два десантника з Донецька, по одному: з Херсона, Одеси, Харкова, Луганська, Кіровограда. Решта 32 людини з нашої області: Дніпропетровськ - 10 осіб, Кривий Ріг-6, Павлоград-2, Дніпродзержинськ-2, Нікополь-2. Решта хлопці з сільських районів Дніпропетровщини ", - зазначів Філатов.
За його даними, ще один боєць був зі Львова.

Цього ж дня прокуратура Південного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері за вказаним фактом розпочала досудове розслідування кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 258 КК України (терористичний акт, що призвів до загибелі людей та заподіяння значної майнової шкоди). Про це повідомляє прес-служба даної прокуратури.

Довідка "ВСІМ": 

Військово-транспортний літак Іл-76 призначений для транспортування і десантування особового складу, техніки і вантажів різного призначення.

Всі кабіни Іл-76 загерметизовані, що дає можливість перевозити 167 (245 — в двопалубному варіанті) солдатів з особистою зброєю або забезпечити викидання 126 чоловік десантної групи. Літак може транспортувати всю номенклатуру бойової техніки повітряно-десантних підрозділів і велику частину техніки мотострілецьких дивізій.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Anonymous

  • Anonymous

    Читать всем!!! http://eizvestia.com/print/?printajax=4365614
  • Anonymous

    Який жах !!! Люди,схаменіться!!! Де в Хмельницькому, набралося стільки ПРОВОКАТОРІВ? Чи це "правдолюб" і тут міняє нік,та вводить в ОМАНУ хмельничан? Це ж яким потрібно бути ІДІОТОМ, щоб і тут "приплітати" - успішність,богатство...??!! Зрозуміло,що хто при владі януковича був біля КОРИТА,та звик до ХАБАРІВ , їм не хочеться міняти стиль свого "ВІДШЛІФОВАНОГО" ЖИТТЯ,от і сидить та ТРОЛИТЬ. Такі НЕЛЮДИ,ніколи незрозуміють,що є ЛЮДИ-ПАТРІОТИ,які ризикуючи своїм життям, стали на ЗАХИСТ СВОЄЇ ДЕРЖАВИ.
  • Anonymous

    Это надо же как дурехи мозги то промыли .А то что под пиндосов легли ,ни чего поимею вас скоро так как вы того заслуживаете.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up