У «McDonald’s» назвали дату відкриття ресторану в Хмельницькому

У «McDonald’s» назвали дату відкриття ресторану в Хмельницькому
  • Облаштування закладу триває на Старокостянтинівському шосе.

  • У пресслужбі компанії повідомили, коли приймуть перших відвідувачів.

На Старокостянтинівському шосе біля колишнього корпусу заводу «Темп» триває підготовка до відкриття першого у Хмельницькому ресторану швидкого харчування «McDonald’s». На цей заклад чекає чимало містян. Розмови про появу ресторану цієї мережа точаться принаймні останні кілька років. Щодо цього навіть подавали петицію до міської влади, аби там посприяли у відкритті закладу.

Коли стало відомо про будівництво «McDonald’s», хмельничани поставилися до цього з недовірою. Однак станом на зараз на приміщенні є символіка мережі, мережа набирає працівників у місті та розміщує рекламу.

Коли ж відкриють «McDonald’s»? Раніше ймовірну дату відкриття — 5 серпня — повідомляв сайт rau.ua. У пресслужбі компанії цю інформацію журналістам vsim.ua не підтвердили, і зрештою ані того дня, ані пізніше ресторан не відкрився.

Відео дня

Сьогодні, 20 серпня, у пресслужбі «McDonald’s» повідомили журналістам vsim.ua, що заклад їхньої мережі відкриється у четвер, 26 серпня. Того дня для всіх зацікавлених журналістів проведуть брифінг, де розкажуть про новий ресторан. Перших відвідувачів «McDonald’s» прийме не раніше 15:00.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (70)
  • Игорек

    Колись був нормальний  компактний аеропорт біля обласної
  • Читач23

    Тепер черга відкрити аеропорт)
  • Paha Harhuk

    Погана новина.
    Забегаловка з поганою їжою добралась і до нас.
    Надіємось що буде не так грязно як в Києві
  • Руслан Романюк

    Кто знает ,что общего между рестораном и дональдсом ?

keyboard_arrow_up