У Нетішині немає світла: де взяти води та зарядити гаджети

У Нетішині немає світла: де взяти води та зарядити гаджети

Містянам організували підвіз холодної води та встановлюють пічки, які готували на передову. 

Через ворожі обстріли по енергетичній інфраструктурі місто атомників залишилось без електроенергіі. Нагадаємо, росіяни вдарили ракетами та пошкодили електромережі на Хмельниччині і Рівненщині. Також у Нетішині майже добу немає водопостачання, водовідведення також відсутнє. Про це повідомив міський голова Олександр Супрунюк

Для місцевих жителів організували роздачу холодної та гарячої води, місця для зарядки гаджетів. А частину пічок, які виготовили для військових на передову, розвезуть для використання нетішинцям.

Де можна набрати води та зарядити телефони в Нетішині

У виконкомі Нетішинської міської ради повідомляють, що в зв'язку з погодніми умовами, сьогодні, 23 жовтня, з 9.00 години, буде працювати чотири пункти роздачі питної води. Вони знаходитимуться за такими адресами:

Відео дня

Гарячу воду подають біля Торгового центру (рампа).

А от зарядити мобільні телефони можна на двох локаціях:

На базі дитячого відділення спеціалізованої медико-санітарної частини на 1 поверсі запрацювала кімната матері та дитини. Там є вода, кип'яток та зарядка для гаджетів.

Також містянам дозволили використовувати буржуйки в дворах за погодженням з головами ОСББ чи уповноважених мангалів. А частину пічок, що виготовляли на передову, розвезуть та встановлять в мікрорайонах. 

Доставку дров організуємо. Заготовку дров здійснює працівники комунальне підприємство “Благоустрій” та добровольці Нетішинськоі тергромади. Якщо є бажаючі долучитись — будемо вдячні, — зазначив міський голова Нетішина. 

Разом з тим на атомній станції повідомляють, що ХАЕС працює без змін. 

— Порушень умов безпечної експлуатації енергоблоків немає. Радіаційний, протипожежний та екологічний стан на ВП ХАЕС та у зоні спостереження не змінювався та перебуває у межах норми, — зазначають на сторінці. 

У Шепетівці станом на ранок 23 жовтня світло відновили майже у всіх районах міста. Разом з тим міський голова Віталій Бузиль можливі віялові відключення.

— Роботу каналізаційної системи відновили, працюємо над поновленням водопостачання. Прошу максимально економити електрику, — додав мер Шепетівки. 

Нагадаємо, 22 жовтня росіяни здійснили чергову масовану атаку на об’єкти української енергоструктури. Влучили по Хмельницькому, був приліт по Шепетівському районі. В багатьох областях спрацювала ППО. Куди саме вдарили ворожі ракети дивіться на інфографіці від Суспільного:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up