У парку Чекмана ремонтують центральну доріжку

У парку Чекмана ремонтують центральну доріжку
Світлини зі сторінки Хмельницької міської ради
  • Щодня цією доріжкою проходять десятки людей. У результаті багаторічної експлуатації її покриття набуло незадовільного стану. Усе має змінити ремонт.

Комунальники розпочали поточний ремонт центральної пішохідної доріжки, що в Хмельницькому у парку ім. М. Чекмана. Вже демонтували верхній шар асфальтового покриття й встановлюється бортовий камінь.

Про це інформують у Хмельницькій міській раді.

Відео дня

Загальна площа ремонтних робіт, констатують в мерії, становить 1020 метрів квадратних.

Улаштування здійснюватимуть тротуарною плиткою.

Орієнтовний термін завершення робіт - 31 травня 2023-го.

ДОВІДКА.
Парк культури та відпочинку ім. М. Чекмана в Хмельницькому -  один із найгарніших в Україні. Його площа 140 га.
Заснований ще в 20-х роках ХХ ст. За цей час він змінив не лише назву (колишні — «Комсомольський», «на честь 50-річчя Жовтня», «500-річчя Хмельницького»), а й зовнішній вигляд.
У 2008-му парк перейменували у «Парк культури і відпочинку імені Михайла Чекмана». Михайло Чекман – колишній мер Хмельницького.
Парк – ідеальне місце для сімейного відпочинку, фотосесій, пікніку.
У ньому є зоокуточок, сучасні дитячі майданчики, батути, каруселі, канатні комплекси, кімната кривих дзеркал, атракціони, літній театр тощо.
На території парку височіє оновлена алея дерев’яних скульптур. На ній - роботи різьбярів, що вперше демонстрували свої скульптури під час фестивалю «Respublica FEST 2019».

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (25)
  • Читач36

    За зиму заводик не стояв ані дня. продукції тьма наробив. Тепер потрібно все встелити плиткою родини мера, аякже,готуємось до чергового туру.Команда знову буде на коні з подачками. Правда трохи обломилося з соцзахистом - тепер любі пільги оплачує ПФУ. Але шустра Команда зі Свободи вже вкотре планують бюджет  52% грошей на освіту, лише ніякого навчання немає хоч онлайн, хоч офлайн - на конкурсі кращий педагог року АНІ жодного вчителя-дипломанта із Хмельницької громади! Тоді ж навіщо туди вбухнули такі кошти, щоб на виході були одні неучі , які можуть лише на плитку і велодоріжки тратити гроші! Все рішає Команда однієї людини без всілякої громади. На умі лише одне - урвати,урвати,урвати! Бо потім ж не дадуть! Казали ж на один термін!
  • Сергей Сергей

    Вже більше немає що робити,в країні війна вони парки роблять,я в шоці.
  • Таня Комаринська

    В дітей в підвалах вентиляціі, світла, туалетів немає.Задихаються під час тривоги.А казав що всім забеспечені, а йому доріжки.Людям вікна поскліть вибиті.Одне розчаруваня Симчишиним.Дійсно кажуть тільки на один срок, бо потім з ними щось робиться.
  • Лєнка Хруст

    Прям на часі питання. Молодці. Тримайте нас в курсі))

keyboard_arrow_up