Знайомтесь - Хмельницький: зібрали 5 відео про місто

Знайомтесь - Хмельницький: зібрали 5 відео про місто
  • У місті зупинилося чимало переселенців, які прибули з інших регіонів.
  • Пропонуємо познайомитися з Хмельницьким ближче за допомогою відео. 
  • Зібрали 5 відеороликів в одному матеріалі.

Проскурівська, парк Чекмана, набережна чи майдан Незалежності. Всі ці місця добре знайомі хмельничанам. Одні ще дітьми бігали по тепер вже рідних вуличках. Інші вподобали Хмельницький вже у дорослому віці, коли вперше сюди перебралися. Одними з таких людей є переселенці. 

Наприклад, Еліна приїхала жити в Хмельницький з Маріуполя. Разом зі своїми батьками та хлопцем вона втекла від війни у рідному місті. Про те, що Еліна пережила, детальніше дізнавайтеся тут. 

Тепер же дівчина налагоджує життя в Хмельницькому. Говорить, місто дуже гостинне і майже на кожному кроці їй трапляються привітні мешканці. А от відвідати усі місця тут дівчина ще не встигла. Тому і для неї, і для інших переселенців журналістка vsim.ua підготувала цей матеріал. У ньому зібрала 5 відео, за допомогою яких можна познайомитися з Хмельницьким значно ближче. 

Відео дня

1. Хмельницький з висоти пташиного польоту

Відео, що як найкраще допоможе пізнати все місто. У ролику показані різні мікрорайони Хмельницького. А також найвідоміші пам’ятники, будівлі та храми. Глядач може влаштувати для себе цілу прогулянку містом, сидячи просто на дивані. 

2. Година у Хмельницькому: відео від відомого блогера

Два роки тому до міста завітав відомий блогер, режисер, телеведучий тревел-шоу Євген Синельников. Тут проводилися зйомки програми “Вдома краще”. Ведучий прогулявся набережною, скуштував місцеві смаколики, побував на речовому ринку й показав глядачам відомі скульптури Миколи Мазура. 

3. Родзинки Хмельницького

Сюжет про Хмельницький показали на телеканалі “1+1”. Вийшов він до дня народження міста. Що встигли показати за 2 хвилини у сюжеті - дивіться далі. 

4. Про розвиток міста

Ще один сюжет із містом в головній ролі вийшов минулого року на “ICTV”. У ньому - про розвиток міста, економіку, рівень злочинності та інше. Зйомка такого відео відбулася через те, що Хмельницький посів третє місце в рейтингу комфортності серед міст України. Більше про це ми розповідали тут. 

5. Про “плюси” та “мінуси”

На каналі YouTube-блогера Андрія Білого також є відео про Хмельницький. Ролик містить “урбаністичний огляд міста”, як каже сам автор. Переглянувши, безумовно, пізнаєш тутешні вулички та місця значно краще. До того ж більше про благоустрій розповідає Андрій Білий. При цьому зауважує щодо всіх “плюсів” та “мінусів” міста. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Ирина Попроцкая

    Просили  не  чего  не    показывать
  • Костя Юрчук

    Якби ще привикли жити і поводиться як ми. Культура відсутня з їхнього боку
  • Вика Гнатюк

    Зачем показывать в такое время..?
  • Olga Rybachuk

    Дуже сподобалося у Хмельницькому❤️ гарне европейське місто!

keyboard_arrow_up