У парку Шевченка проведуть акцію з нагоди Дня Державності

У парку Шевченка проведуть акцію з нагоди Дня Державності

Долучитися запрошують усіх бажаючих. Відвідини безкоштовні. 

28 липня 2022 року українці вперше відзначають День Української Державності. З нагоди свята в Хмельницькому пройде ряд патріотичних та культурних заходів. 

Один із них — мистецька акція просто неба. Вона проходиме у сквері імені Шевченка. Долучитися до акції кличуть усіх охочих. 

— Україна – неймовірна країна: могутня, тисячолітня, вродлива та смілива! Скільки вольових людей творили її державність та культуру. Які прекрасні свята, традиції та символи вона має, — пишуть на сайті міської ради

Відео дня

Історичний екскурс має назву «Шлях крізь віки». У його рамках для хмельничан запланували: 

Початок дійства о 16.00. Вхід вільний. 

Дізнавайтеся які ще заходи відбудуться в Хмельницькому з нагоди Дня Державності в статті Як у Хмельницькому відзначатимуть День Української Державності (ПРОГРАМА)

Нагадаємо, День Української Державності було запроваджено майже рік тому, 24 серпня, під час святкування 30-ї річниці Незалежності України. Його встановили указом президента Володимира Зеленського. Дізнавайтеся детальніше про це свято та яку айдентику представили у Мінкульті в матеріалі 28 липня — День Української Державності. В чому суть свята.

Читайте також: День хрещення Русі: заборони, прикмети, цікави факти

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up