У Повітряних Силах прокоментували удар по Хмельниччині

У Повітряних Силах прокоментували удар по Хмельниччині
Колаж vsim.ua

Багато деталей не розголошують, але відомо, що пожежу вже загасили. 

Уночі 29 травня російські окупанти під час масованої атаки вдарили по Хмельницькій області. В обласній адміністрації повідомили, що влучили по військовому об’єкту. Внаслідок атаки пошкоджено 5 літаків та злітно-посадкову смугу. На місці виникла пожежа на складах паливно-мастильних матеріалів та зберігання бойових цінностей. 

Згодом речник Повітряних сил Юрій Ігнат повідомив в ефірі телемарафону подробиці удару. 

— Так, удар там відбувся, аеродром Старокостянтинів. Є там певні ушкодження. Не можемо ми оголошувати всіх деталей. Пожежу локалізували, думаю, що там все відновлять і все працюватиме, — сказав Ігнат. 

Відео дня

Він додав, що більше даних поки не розголошуватимуть. Адже те, що відбувається на військових об'єктах, «не є публічним для того, щоб ворог не робив певних висновків». Також Юрій Ігнат закликав не поспішати з висновками.

 

Нагадаємо, цієї ночі окупанти запустили в повітряний простір України близько 40 крилатих ракет та 35 дронів. Сили ППО збили 37 ракет та 30 дронів. Зокрема, над західними областями збили 6 крилатих ракет та 10 дронів.

Також ворог вдень 29 травня здійснив ще одну масовану атаку. Близько 11:30 росіяни атакували Київщину балістичними та крилатими ракетами «Іскандер-М» та «Іскандер-К».  Усі 11 ракет, які вони випустили, збили сили ППО. 

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (15)
  • ванильная содовая

    Такий об'єкт і без всякої охорони???де ж та ППО?чи тільки аби Київ захистити???.?
  • viktor

    Замість того шоб захистити оект протиповітрянною зброею,ви недоумки все віддали на Київ,не дай бог щость залете його зеленій срані у дупу,а шо тут побило техніку то це до дупи.
  • Людмила Коблик

    точні координати широти і довготи ще напишіть, то мабуть вже буде "публічність".
  • Ольга Бачинська

    Коли зрозумієте що марафон це зло зважені новини ось що потрібно людям
    А красування  ведучих жінок повірте людям не  цікаво часто відсутьня професійна етика

keyboard_arrow_up