У приватному зоокутку Пальохіна поселився ведмідь. А на фото з левенятами встановили "таксу"

У приватному зоокутку Пальохіна поселився ведмідь. А на фото з левенятами встановили "таксу"

Приватний зоокуток у Хмельницькому за місяць існування поповнився десятком нових тварин. Тепер там житиме ще й ведмідь. А от відвідувачі почали нарікати. Хоч за вхід грошей не беруть, але за фото з тваринками платити доведеться.  

У приватному зоокутку поселився ведмідь Пафнутій. Йому 4 роки. До того жив у цирку на Волині. 
- Зараз він перебуває поряд з іншими тваринами в невеликій клітці. Згодом для ведмедя хочемо спорудити вольєр, - розповідає дресирувальник Сергій Пальохін. - Але то трохи затратна справа. Хоча грошей від відвідувачів не вимагаємо. Поки живемо на пожертви: хто скільки зможе, стільки дає. 

Про «пожертви» ми дізнались від відвідувачів зоопарку та користувачів соцмереж. Хмельничанка Анастасія розповідає, що сфотографуватись із малим левеням завадила сума в 50 гривень, яку озвучив доглядач тварин. Ще один відвідувач звіринця Сергій пише, що за сімейне фото з левами виклав півсотні.

Інша відвідувачка Анна називає ту ж суму в 50 гривень за вхід на територію. При цьому наголошує, що платила з власної ініціативи. Тож фотографувалася вже безкоштовно. І хоч як такого прейскуранту на території приватного зоопарку поки немає, ціни ростуть з кожним днем. Якщо раніше просили гривень 20, то зараз прямо називають вдвічі більші суми. Мовляв, на утримання тварин. Подивитись на екзотичних звірів можна безкоштовно. 

До слова, 5 серпня громадська організація «Захист тварин Поділля», очільником якої є особистий помічник депутата міської ради Віталія Коліщака Мар’яна Яцик, подала петицію на виділення землі для створення зоопарку в місті Хмельницькому.

Підготувала Олена Похитун 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (33)
  • Баранова Ольга

    Сегодня повторно посетили зооуголок. Нам предлагали зайти к меньшим львам, не называя никаких сумм. В день лев съедает около 40 курей. В основном это выбраковка с птицефабрик. Оставляли деньги добровольно. В первую очередь, давайте подумаем об условиях для животных, а не будет обсуждать человеческий фактор. Пока не окажешься на чьем-то месте, ситуацию в целом никогда не поймешь до конца. Скандал в Чекмана, действительно, был. Скажу одно, для содержания хищников, 8 грн вход - слишком маленькая сумма. Кроме того,  считаю обвинения насчет платных фото необоснованными, поскольку предупреждают зараннее, перед фотосессией. Зайдите на сайт петиций и вы увидите, что у большинства в приоритете "халява". Делайте выводы, господа.
  • коля пасека

    а может его зделать платным теми ценами как черкасский зоопарк тогда найдутся деньги на улучшения условий зоопарка http://zoocity.ck.ua/

  • Павлюк Виктория

    Ніхто не проти платного зоопарку і ДОБРОВІЛЬНИХ пожертвувань. Але коли ваша мама людям що вперше прийшли і давали 5 гривень за фото сказала ''ходіть з ними в туалет і підітріться!''.Це занадто. Ставте табличку з ціною за фото або коробку для пожертвувань. Непоиємні враження залишаються після такого хамства
  • Ксенія

    Якщо  йдеш  в цирк ,чи зоопарк (скажімо  Київа) .Це  зовсім  інша  організація  вистави .А ви  вирішили  вже  нічого не  організувавши , на  будівництві Коліщака ,що є порушенням  правил безпеки життєдіяльності  -розвернути  "предринимательство ".   Мабуть це  нахабність  та  чому  ,якщо  так  Пальохін  зажирається ,відповідні  органи не  реагують ?

    Анонім reply Ксенія

    красавица из за таких как ты в нашем городе нечего хорошего не будет   меня и так проверяют а вот тебе лечиться надо .........

    Ксенія reply Анонім

    Лікуватись Вам  потрібно однозначно.Ви ,явно людина з нездоровою  психікою .Я особисто  з дитиною і  родичами  приїзджала до  вас на  початку  ,коли  ваша  мама  в парку  була з левенятами  в коробці  і  припрошувала  в Дубово.За два кадра з левенятком  я  дала 100 грн  від  душі, а  Ви  людина  з гонором !   Якщо б  по-людськи ,з  мозгами ,то вам  потрібно  було .б  спочатку   "вибити "землю  ",побудувати  зоопарк  ,так як   розумієте  ви ,а потім  з  гарним  настроєм  повідомити  хмельничанам  в ЗМІ  та  соц.мережах   "Ласкаво  просимо !".   А  ви  таке  замучуєте ,що  жах.Зато  вже  всі  знають  нікому  до   сих  пір невідомого Пальохіна.  Будьте  попроще -і до Вас  люди  потянуться.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up