У сквері Бандери просіла плитка: яка причина (ФОТО)

У сквері Бандери просіла плитка: яка причина (ФОТО)
Фото Олександра Іщенка
  • З часу оновлення скверу минуло менш як два роки.

  • Якою є причина просідання та хто буде усувати?

Сквер Бандери — відпочинкова зона, розташована на розі вулиць Степана Бандери та Зарічанської. Її облаштували 2019 року за кошти міського бюджету. Тут вже просіла тротуарна плитка — фото у Facebook-спільноті «Хмельницький Development» виклав Олександр Іщенко.

Про причину просідання ми запитали заступника міського голови Хмельницького Василя Новачка, який водночас є директором департаменту інфраструктури:

— За рік до того, як мали замінювати покриття, ми замінили каналізаційний колектор на глибині близько трьох метрів, тисячу міліметрів в діаметрі. Власне, мабуть, тоді ж «Хмельницькводоканал» недостатньо добре його ущільнив, а потім і підрядник десь, мабуть, недопрацював, і тому в тому місці пішло оте просідання, — розповів чиновник.

Відео дня

Василь Новачок також сказав, що підрядника вже повідомили про просідання, і фірма має все усунути власним коштом. Нагадаємо, що виконавцем робіт з облаштування скверу є ТОВ «ТОМ-ІнвестБуд». Витрати з бюджету склали близько 6,5 мільйона гривень.

Нагадаємо, що схожа ситуація була біля новозбудованого майданчика у школі №1. Там також просіла тротуарна плитка. Причиною було те, що працівники «Хмельницькводоканалу» не забезпечили достатнє ущільнення ґрунту, коли прокладали трубу.

Читайте також: Таємне стало явним: хто займався облаштуванням бульвару на Свободи

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Lyudmila Kazimirova

    Через брак зелених насаджень ця територія сквером бути не може!
  • Читач79

    Таки наш мер молодець. Гартує хмельниччан, щоб вони були як Бандера і стійко переносили труднощі. І плитку криву ставить, і в скверах і взагалі по місту вирубає дерева, щоб звикали під палючим сонцем боротися. Ще й й лавки ставить майже на дорогах, щоб і сидячі пенсіонери тренувалися переносити шум і вібрацію, і не боялись машин у сантиметрах біля голови.
  • Валерий Дорогань

    Сквер это место с деревьями, но не это ...
  • Сергей Кубик

    Ні то Бандера підкоп робить😄
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up