У сквері Шевченка висадили 20 кущів сакури

У сквері Шевченка висадили 20 кущів сакури
Фото надала Юлія Мазур
  • Нові насадження з’явилися в рамках всеукраїнської акції “Алея вільних людей”.
  • 20 кущів сакури висадили неподалік пам’ятника Тарасові Шевченку.

Цілу алею сакур висадили в центрі Хмельницького. Рослини прикрашатимуть сквер імені Тараса Шевченка. Насадження розміщені неподалік пам’ятника Тарасові Шевченку. Висадили їх близько 20 хмельничан сьогодні, 13 жовтня. 

Серед місць, де хотіли саджати рослини, розглядали парк, що в Раковому. Та аби захистити сакури від рук вандалів, обрали сквер Шевченка. Організатори пояснюють: там працює більше комунальників, які доглядатимуть за насадженнями. 

20 кущів сакури висадили в рамках всеукраїнської акції “Алея вільних людей”, яку провели в 30 містах України. Не оминула вона і Хмельницький. Організаторами є всеукраїнська ініціатива “Активна громада”. 

Відео дня

Через карантин кількість людей, які могли приєднатися до висадки, була обмежена. До заходу долучилися волонтери із організації “Будуємо Україну разом”, а також  партнери системи безоплатної правової вторинної допомоги. Одним із учасників акції став і гість Хмельницького, що приїхав із Бразилії. Про нього ми писали раніше.

Нет описания.

Нет описания.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Игорь Стельмаченко

    Теперь наймите сторожа, а то выкопают
  • Елена Кондратюк

    Сакура- дерево,а не кущ.
  • Larica Larica

    При Мельнику теж садили)))..

    Павел Градобоев reply Larica Larica

    да. интересно что с ними случилось? засохли?

    Емілі Ястремська reply Павел Градобоев

    Викопали громадяни собі.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up