У Славуті відкрили пам'ятну дошку загиблому в АТО Роману Власюку

У Славуті відкрили пам'ятну дошку загиблому в АТО Роману Власюку

Меморільану дошку встановили на фасаді ЗОШ №3, де хлопець провчився 9 класів.

Вчора, 26 січня, відкрили меморіальну дошку на честь загиблого бійця Романа Власюка. Її облаштували на фасаді школи у Славуті, де герой навчався протягом дев'яти років. Про це повідомляють у прес-службі Славутської міської ради. 

Хлопець загинув 31 серпня від вогнепального кульового поранення грудної клітини під час бойового зіткнення з російською диверсійною розвідувальною групою у селі Богданівка Донецької області.

Пам’ятний знак освятив настоятель Храму Покрови Пресвятої Богородиці отець Микола. Вшанувати выйськового прийшли близькі, рідні та небайдужі мешканці. 

Відео дня

Довідка

Народився Роман Власюк 30 вересня 1994 року. Навчався в ЗОШ №3, закінчив 9 класів і продовжував навчання в Нетішинському професійно-технічному училищі, де здобув спеціальність електрогазозварювальника. До лав Збройних Сил України був призваний 23 квітня 2014 року Славутським об’єднаним військовим комісаріатом і підписав контракт на продовження військової служби за контрактом. Військову службу проходив в селі Цвітоха, пізніше був переведений в в/ч В2829. Йому присвоїли військове звання сержант, Роман Власюк займав посаду командира відділення-командира машини розвідувального взводу спостереження та технічних засобів. Загинув 31 серпня від вогнепального кульового поранення грудної клітини під час бойового зіткнення з російською диверсійною розвідувальною групою у Богданівні Донецької області.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up