У смертельній ДТП з 11-річною дитиною поки один підозрюваний - мотоцикліст

У смертельній ДТП з 11-річною дитиною поки один підозрюваний - мотоцикліст
  • 37-річному мешканцю Хмельницького обрали запобіжний захід. 
  • Участь водія легковика наразі встановлюють.

У жахливій аварії на перехресті Старокостянтинівського шосе та Водопровідної, яка забрала життя 11-річної дівчинки з’явився підозрюваний. До Хмельницького міськрайонного суду скерували провадження щодо водія мотоциклу "BMW". Вчора, 24 жовтня, йому обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Саме таку міру просив прокурор, адже, наразі 37-річний чоловік після аварії перебуває на лікуванні. На суд він з’явився у присутності адвоката. Про це повідомили у прес-службі Хмельницького міськрайонного суду. 

Також прес-секретар суду  Сергій Олійник зазначив, що поки це єдине провадження стосовно учасників даної ДТП, яке надходило на розгляд. Мотоциклісту інкримінують вчинення правопорушення передбаченого частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Якщо провину чоловіка доведуть, йому загрожує до восьми років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Щоб дізнатися ким у справі проходить 69-річний водій "Mercedes Е-220" журналісти vsim.ua звернулися до прокуратури. Там повідомили, що слідство наразі вивчає всі докази про справі та встановлює причетність до ДТП інших осіб. Тому не виключено, що до відповідальності можуть притягнути  і водія легковика. 

Відео дня

Нагадаємо, що жахлива аварія сталася в суботу, 19 жовтня. На перехресті Старокостянтинівське шосе та Водопровідна зіткнулися легковик та мотоцикл. Від удару мотоцикл відкинуло на 11-річну дівчинку-пішохода, яка стояла на тротуарі. 

Як встановило слідство, за кермом автомобіля "Mercedes Е-220" 69-річний громадянин Туреччини він, повертаючи на перехресті на Водопровідну, не надав перевагу в русі мотоциклу "BMW", який рухався в зустрічному напрямку. Внаслідок зіткнення мотоцикл в некерованому стані відкинуло на тротуар. Він вилетів прямо на 11-річну дівчинку, яка там стояла. Мотоцикліста з численними травмами госпіталізували до травматології. 

На жаль, дитину врятувати медикам не вдалося. Дівчинка померла у реанімації через кілька годин. 

Правоохоронці досі шукають свідків, тих подій. Та просять усіх, кому щось відомо по справі звернутися до поліції. До слова, журналісти місцевого телеканалу віднайшли відео на якому частково зафіксовано момент зіткнення. 

Встановити з нього, хто винен неможливо. Також вони поспілкувалися із очевидцями, які в один голос запевняють, що водій мотоцикла значно перевищив швидкість. Детальніше про це можна дізнатися в матеріалі Смертельна ДТП з 11-річною дівчинкою у Хмельницькому: з'явилися нові деталі (ВІДЕО).

 Читайте також: Смертельна ДТП з 11-річною дівчинкою у Хмельницькому: копи шукають свідків

 ДТП стала смертельною: в лікарні померла 11-річна хмельничанка

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Анонім

    Неоднократно переглядаючи відео стає зрозуміло, що турок на мерсі навіть і не думав зупинятися, не то щоб когось пропускати, навіть на гальма не натиснув... цому ж перешкода з права....Не надав перевазі в русі мотоциклу!!! (не виключаю що з перебільшено швилкістю), але ж він мав переважне право проїзду перехрестя.
    Не виправдовують жодного, але через те, що один затупив, додав мороки мотоциклісту, а дитину відправив на той світ!!!!
    В Харківській трагедії (зайцева-дронов), чимось навіть схожій з даною, винуваті обоє!!!! А чого тут крайнім відпочатку визнають моцикліста- невідомо!!! Хіба що турок в місті є успішним бізнесменом і має виходи і зв'язки з потрібними людьми!! Тому і тягнуть час, щоб очевидці не сказали чого зайвого

    MY reply Анонім

    "додав мороки мотоциклісту" з Ваших слів!!!!!!!!!!!!!

    А нічого,що його швидкість перевищувала 150 км/год. ....

    alexandr angel reply Анонім

    Тому що моиоцикліси, як і біля Оазиса недавна аварія, де бмв обігнало на перехресті авто і перетнуло суцільну, але ж все одно мотоцикліст винний, бо молодий і на такому дорогому байку. Класика жанру, на жаль
  • Сергій

    Мотоциклістів не виправдовую, зі швидкістю не все в них гаразд. Але на ліво повертаючі має бути впевнений.
  • Сергій

    Пдр хтось відміняв? Дитину шкода. При повороті на ліво, водій має пропустити всіх хто рухається на зустріч. І крапка в Пдр.
  • Сергій

    0982559449
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:10 Вербна неділя 2024: традиції та заборони 17:20 На Хмельниччині попрощались з п’ятьма захисниками. Історії Героїв 16:30 На Хмельниччині військові та чиновники обговорили питання мобілізації 15:44 На Хмельниччині чоловік підпалив будинок разом із братом. Його засудили Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 14:50 Капелан з Хмельниччини отримав нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ 14:01 На Хмельниччині засудили водія, який пропонував патрульним хабар 13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up