У Старокостянтинівській громаді загорівся склад. Внаслідок вибухів травмувався чоловік

У Старокостянтинівській громаді загорівся склад. Внаслідок вибухів травмувався чоловік
Тут і далі фото Хмельницької ОВА
  • Під час ворожої атаки загорівся склад відходів кукурудзи на території елеватора. 

  • Вогонь поширився на площу в 1 400 “квадратів”. 

  • Постраждав працівник - водій вантажівки. 

За останню добу росіяни тричі атакували Хмельницьку область безпілотниками та крилатими ракетами. Ціллю ворога вкотре став Старокостянтинів. Перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін розповів про наслідки атаки на Хмельниччину. 

— З вчорашнього вечора Хмельниччина була тричі атакована ворогом. Аеродром Старокостянтинова не дає спокою ворогу. Була серія вибухів в Старокостянтинівській та Хмельницькій громадах. Більшість ракет були збиті силами ППО. Дякуємо їм за якісну роботу, — йдеться в повідомленні. 

Та не обійшлося без пошкоджень. У Старокостянтинівській громаді вибуховою хвилею пошкодило покрівлю, двері та вікна в декількох приватних житлових будинках. Також вибито вікна в одному з комунальних закладів культури, в приміщенні автовокзалу та в комерційному приміщенні.

Відео дня

Наслідки атаки по Старокостянтинову виглядають так:

Тюрін повідомив, що внаслідок ворожої атаки виникла пожежа складу відходів кукурудзи на території елеватора у Старокостянтинівській громаді. На місці події працювали 16 рятувальників на трьох одиницях пожежно-рятувальної техніки. Займання складу ліквідували на площі 1 400 кв.м.

 

Внаслідок вибуху, травми отримав працівник об’єкта. Це водій вантажівки. Йому уламками пошкодило кінцівки та поранено грудну клітку. Медики його госпіталізували. Наразі його стан оцінюють як задовільний. 

 

Нагадаємо, жителі Хмельницького та Старокостянтинівської громади чули кілька потужних вибухів впродовж цієї ночі. В ОВА додають, що на території Хмельницької громади працювало ППО. Дані ще уточнюються.

За словами речника Повітряних сил ЗСУ Юрія Ігната, аеродром Старокостянтинова не дає спокою окупантам. Ціллю ракет був саме цей об’єкт. Основний удар припав по Хмельниччині, але більшість ракет вдалося збити.

 

Загалом, за кілька хвиль атак, з вечора 5-го по ранок 6-го серпня ворог застосував 70 засобів повітряного нападу.

Протиповітряною обороною знищено:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • viktor

    А не пора вже вдарити по каспійський лузі і менше цій зеленій зраді патякати і красти.де наші дальнобії.

    Es fero reply viktor

    а ми їх виготовляєм щоб ними по рашці стріляти? коли дадуть добро на це тоді і буде мабуть так. це ж не наша зброя=- далекобійна

keyboard_arrow_up