Вибухи у Хмельницькому та області: подробиці нічного обстрілу

Вибухи у Хмельницькому та області: подробиці нічного обстрілу
Фото ілюстративне
  • За вечір та ніч ворог двічі атакував Хмельниччину ракетами та безпілотниками.

В ніч з 5 на 6 серпня росіяни двічі атакували Хмельницьку область безпілотниками та крилатими ракетами. Ціллю ворога вкотре став Старокостянтинів.

Після опівночі на Хмельниччині оголосили тривогу. Повітряні Сили повідомили, що група “шахедів” рухається в бік області. Вони летіли на Старокостянтинів. Після першої години в регіоні повідомили про перші вибухи. 

Згодом в Хмельницькій ОВА підтвердили серію вибухів в області. Та додали, що це працює ППО. 

Відео дня

Після того оголосили відбій. Та не надовго. Вже після 3.30 група ракет, які з району Каспійського моря запустила російська армія, постійно змінюючи лінію спрямування, полетіла на Захід країни. Знову у напрямку Хмельницької області. 

В Хмельницькому та області пролунали вибухи. В ОВА підтвердили успішну роботу ППО. 

 

За словами речника Повітряних сил ЗСУ Юрія Ігната, аеродром Старокостянтинова не дає спокою окупантам. Ціллю ракет був саме цей об’єкт. Основний удар припав по Хмельниччині, але більшість ракет вдалося збити.

 

Загалом, за кілька хвиль атак, з вечора 5-го по ранок 6-го серпня ворог застосував 70 засобів повітряного нападу.

Протиповітряною обороною знищено:

Нагадаємо, окупанти атакували Хмельниччину і вдень 5 серпня. У Хмельницький ОВА повідомили, що вибуховою хвилею було пошкоджено покрівлю, двері та вікна в декількох приватних житлових будинках. Також вибито вікна в одному з комунальних закладів культури, у приміщенні автовокзалу та комерційному приміщенні. 

ОНОВЛЕНО:

Тюрін повідомив, що внаслідок ворожої атаки виникла пожежа складу відходів кукурудзи на території елеватора у Старокостянтинівській громаді. На місці події працювали 16 рятувальників на трьох одиницях пожежно-рятувальної техніки. Займання складу ліквідували на площі 1 400 кв.м.

 

Внаслідок вибуху, травми отримав працівник об’єкта. Це водій вантажівки. Йому уламками пошкодило кінцівки та поранено грудну клітку. Медики його госпіталізували. Наразі його стан оцінюють як задовільний. 

 

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Таня Чумак

    Навіщо писати деякі сволочі тільки радіють! Можна помовчати!
  • Лєна Щирба

    Дякуємо нашим ППО!!!
  • Alena Byrkova

    Дякуємо 🙏
  • Ирина Ирина

    Тричі!

keyboard_arrow_up