У Центрі видачі гумдопомоги на Соборній змінили графік роботи

У Центрі видачі гумдопомоги на Соборній змінили графік роботи
Тут і далі фото з сайту Хмельницької обласної ради
  • В театрі імені Старицького вже 10 місяців роздають гуманітарну допомогу переселенцям. 

  • Також 16 січня роздаватимуть сертифікати на купівлю товару для ВПО, члени сімей яких воюють в ЗСУ.

  • Днями там змінився графік роботи.  Коли можна завітати до Центру та отримати необхідні речі?

Після 24 лютого для українців все змінилося. Війна внесла свої корективи в кожну галузь нашого життя. Люди покинули свої домівки та шукають прихистку на територіях, які знаходяться подалі від зони активних бойових дій.

А звичні розважальні заклади стали опорними пунктами, куди звертають по допомогу переселенці. Так, у Хмельницькому кінотеатрі імені Шевченка тепер функціонує штаб допомоги переселенцям, в “Планеті” збирають допомогу для захисників, а в театрі імені Старицького впродовж 10 місяців діє Центр видачі гуманітарної допомоги.

Тут переселенці можуть отримати необхідні речі, одяг та взуття, дитячі товари, іграшки, постільну білизну та посуд. 

Відео дня

Але з січня 2023 року графік роботи Центру змінився. Про це повідомляють в обласній раді. Тепер він працюватиме за таким розкладом:

Нагадаємо, Центр знаходиться за адресою — вулиця Соборна, 60, в обласному академічному музично-драматичному театрі імені Старицького. 

Також, 16 січня у Центрі будуть видавати грошові сертифікати на суму 500 гривень. Їх зможуть отримати переселенці, члени сімей яких є військовослужбовцями Збройних Сил України. Сертифікатами можна буде розрахуватися за товари в одній із торговельних мереж магазинів.

Для отримання сертифікату внутрішньо переміщеним особам потрібно буде подати відповідні підтверджуючі документи: 

В облраді додають, що аналогічні сертифікати декілька тижнів тому вже передали для переселенців з Маріуполя та Хмельницького консультаційно-гуманітарного центру «Донеччина хаб».

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up