У Верховній Раді хочуть читати "Отче наш" перед кожним засіданням

У Верховній Раді хочуть читати "Отче наш" перед кожним засіданням
  • Відкривати пленарні засідання планують з молитви "Отче наш". 
  • Такий проект закону зареєстрували 13 липня.

9 нардепів запропонували починати пленарні засідання з молитви "Отче наш". 13 липня відповідний законопроект зареєстрували на сайті парламенту. Про це повідомляє 24 канал.

Зміни пропонується внести до закону "Про регламент Верховної Ради". Авторами такої ініціативи є депутати від фракції "Блок Петра Порошенка" Оксана Білозір і Юрій Соловей, голова фракції "Об'єднання "Самопоміч" Олег Березюк, депутати Павло Унгурян від "Народного фронту", Валерій Дубіль від "ВО "Батьківщина", Юрій Павленко від "Опозиційного блоку" та Андрій Шипко з групи "Партія "Відродження".

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Анонім

    А чого лише для депутатів зради? Можна і для міністрів, чиновників, і для решти громадян.
  • Олекса Шумейко

    Сама форма і приміщення Ради прокляте і в ньому пороблено. Тому його потрібно взагалі знести з лиця землі.  Хто  попадає в нього, на перший погляд нормальна людина, стає неадекватом.
  • Анонім

    Хочуть це ще не означає, що будуть.
  • Анонім

    І не тільки в раді, а й у своїх сім'ях, вранці і ввечері, разом з дітьми. І до сповіді принаймні раз на тиждень, а після покаяння і до святого причастя. І щонеділі і в установлені свята на службу божу. І зробити неділю вихідним загальнодержавним, щоб всі крамниці і базари і торгові центри відпочивали. Хіба так важко проголосувати???

    Анонім reply Анонім

    І ще зі своїх доходів (не лише задекларованих!!!) десятину - 10% на потреби церкви, а також хворим і потребуючим, голодним і безхатченкам...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up