«Укрпошта» переїхала: як і де тепер працює нове відділення

«Укрпошта» переїхала: як і де тепер працює нове відділення
  • Нове відділення «Укрпошти» тепер працює за адресою вул.Героїв Маріуполя, 5. 

  • Тут об’єднали два відділення через брак місця на попередніх локаціях.

  • Розповідаємо, як відбувався переїзд і що змінилося на новому місці.

Працюють уже півтора тижня. Нове відділення «Укрпошти» №5 відкрили 29 квітня по вулиці Героїв Маріуполя, 5. Раніше ми розповідали про закриття попереднього відділення у центрі міста. Детальніше – тут

– Відділення №5 просто змінило адресу. В новій локації Героїв Маріуполя 5, дуже близько біля старої адреси цього відділення. Воно значно зручніше, воно більше, є листоноші, які будуть обслуговувати населення безпосередньо в доставці, – розповіла операційна директорка Південно-Західного регіону АТ «Укрпошта» Олена Дорошенко. 

Відео дня

Причини переїзду 

У даному відділені об’єднані два інші: №5 (вул. Майдан Незалежності, 1) та №41 (вул. Героїв Майдану, 12). Причин тому декілька. Як розповів журналістці vsim.ua директор розвитку мережі Хмельницького регіону АТ «Укрпошта» Олександр Луков – у тих відділеннях було замало місця: кожне – лише по 15 квадратних метрів. 

– Працівникам було незручно, клієнтам, бо ж мало місця. Тому ми ці два відділення об’єднали, тут площа – 80 квадратних метрів. Попередніх клієнтів сюди перевели. 5-те та 41-ше відділення були не доставні, в них не було листонош, відповідно, туди майже нічого не йшло. Зараз 5 відділення стало доставним, воно є центральним в місті та всі відділення, всі адреси, які раніше були в обслуговувані, в тому числі 13 відділення – вони перейшли автоматично сюди: це маю на увазі як юридичні організації, так і всі житлові будинки в центрі міста. 

Переїзд тривав близько двох тижнів. Тут зробили лише косметичний ремонт, адже, як зазначив Олександр Луков, приміщення було у хорошому стані. Хоча для оренди розглядали й інші місця. 

– Для оренди варіанти були, але на жаль, вони не підходили під наш формат - більшість варіантів були або з маленькою площею, або розміщувалися не на першому поверсі: міг бути цоколь, міг бути й другий поверх, – додав  директор розвитку мережі Хмельницького регіону АТ «Укрпошта» Олександр Луков. 

Ширший функціонал 

Наразі тут працює начальник, заступник та два оператори. Також – п’ять листонош. У попередніх відділеннях останніх не було. У перспективі штат розширять – все залежатиме від потоку населення. Також планують працювати й у неділю (наразі графік роботи: з понеділка по суботу, – прим.автора). Відповідно, кажуть у відділені, й навантаження буде більшим. 

– Відділення новеньке і розташоване в такому місці, що ще не всім відомо. Але дійсно, як сарафанне радіо, люди передають тому й приходять і операторів в нас замало. Треба хоча б ще один обов’язково. Ну й треба ще листоноша для доставки. І це через те, що об'єднали відділення, то пішли й фізичні, і пенсіонери, і передають один одному, що тут можна отримати пенсію, оплатити комунальні послуги й отримати посилки, – розповіла начальниця відділення №5 Тетяна Панасюк.  

Перші враження 

Без роботи оператори не сидять: людей чимало. Черги постійно. Однією з відвідувачок стала пенсіонерка Євгенія Іванівна. Вона прийшла оплатити комунальні послуги. Каже – дуже рада, що тут відкрили відділення, до її будинку близько. Адже раніше, щоб розрахуватися за “комуналку” потрібно було їздити аж до «вічного вогню». 

– Сусідка сказала за відділення, каже: «йдіть до філармонії, там питайте». А я тут живу по вул. Гагаріна. Я просто щасливо, бо раніше треба було аж до вічного вогню їхати: пішки йти або «двойкою» їхати, а це довго чекати. 

Натомість для хмельничанки Ірини ці зміни не в радість: їй навпаки задалеко. Невдоволена жінка й чергами. 

– Раніше воно було в нас в адміністрації, а зараз далеко. Ну ніби й не дуже далеко, але бачите, яка тут черга, довго, – розповіла Ірина. 

 

Читайте також: 

Відділення «Укрпошти» в центрі Хмельницького переїжджає: чому

У Хмельницькому погасили марку, присвячену ворожим кораблям





 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Чуш Малий

    Чудове відділення
  • Читач87

    Навіщо закрили 13 відділення?

    Читач62 reply Читач87

    Я теж думаю, навіщо????

keyboard_arrow_up