В Чорноострівській громаді відкрили меморіальні дошки двом загиблим захисникам

В Чорноострівській громаді відкрили меморіальні дошки двом загиблим захисникам
  • Володимир Чернов загинув на полі бою під Херсоном.

  • Анатолій Горпенко поліг на Запорізькому напрямку. 

Днями у Чорноострівській тергромаді відкрили меморіальні дошки ще двом загиблим воїнам. Обоє захищали Україну на південному напрямку. Вони загинули у боях з російськими військовими. 

В знак пам’яті та пошани про захисників у громаді встановили дві меморіальні дошки — Горпенку Анатолію Леонідовичу, який проживав у селі Грузевиця, та Чернову Володимиру Васильовичу, який проживав у селі Вовча Гора. 

— Наші Герої з меморіальних дошок щодня зустрічатимуть, проводжатимуть поглядом учнів та односельчан і нагадуватимуть кожному з нас про героїзм полеглих воїнів…— повідомляють громаді. 

Відео дня

На церемонію відкриття меморіальних дошок запросили військових та дружину загиблого Альону Чернову. Почесне право відкриття дошок надалось родинам загиблих. Настоятелі храмів напередодні освятили меморіальні дошки.

Під час заходу присутні вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання та поклали квіти і свічки до меморіальних дошок.

Нагадаємо, Володимир Чернов загинув на полі бою під Херсоном у жовтні 2022 року. Анатолій Горпенко народився і жив у Грузевиці. Сім’я мала будинок, ростила у ньому доньок і будувала спільні плани на майбутнє. 

Анатолій Горпенко вирушив на фронт захищати країну. В травні 2023-го його дім майже повністю зруйнував ворог. Він планував приїхати й відновити будинок. Але не встиг…Військовий загинув на Запорізькому напрямку. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up