В парку Чекмана зроблять пішохідну доріжку за 1,5 мільйона. Як вона проходитиме

В парку Чекмана зроблять пішохідну доріжку за 1,5 мільйона. Як вона проходитиме
  • Поруч з велосипедною доріжкою в центральному парку будують пішохідну зону. 
  • Все через те, що хмельничани ходять по велодоріжці і оминають пішохідну, бо вона у поганому стані. 
  • Звідки і куди пролягатиме нова пішохідна доріжка у парку Чекмана, дізнавалися журналісти vsim.ua. 

В листопаді 2017 будівельники закінчили роботи над другою велосипедною доріжкою у парку Чекмана. Вони проклали її від Олімпійської до моста біля станції прокату катамаранів. До кінця квітня там мають ще встановити дорожні знаки. А от хорошої доріжки для піших прогулянок там не було, тому часто хмельничани пересувалися саме по велодоріжці

Велодоріжку "окупували" пшоходи

Облаштувати пішохідну зону вирішили цього року. Декілька днів тому за роботу взялось КП "Хмельницькбудзамовник". До літа вони мають побудувати пішохідну доріжку та викласти на ній бруківку. 

Так виглядає стара пішохідна доріжка, по якій ніхто не ходить

Начальник відділу благоустрою управління ЖКГ Тетяна Циб розповідає, що пішохідна доріжка, як і велосипедна, йтиме від Олімпійської до містка біля стадіону "Спартак". Вона матиме 766 метрів у довжину і 2,75 метра у ширину. Коштуватиме вона 1,5 мільйона гривень. Роботу над нею планують завершити до початку літа. 

Відео дня
На місці вже працює комунальна техніка
Поки нова пішохідна зона записана щебенем 
Завершити роботу планують до червня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Оксана Рубенян

    Звідки вони беруть такі ціни, скільки можна брехати і красти не вже український народ такий дурний.
  • Vita Kravec

    Було б добре , якби люди розрізняли, де велодоріжки, а де пішохідні. Велосипедисти їдуть там, де їм зручніше, всю дорогу відсіпуєш дитину, щоб на голову не наїхали 😬 Так само й мами з калясками не бачуть позначки велосипеда і пруть колясками велочастиною 😤 от така взаємонеповага. Чому закордоном люди розуміють елементарні правила, а в нас ніякої культури в жодній сфері ?!
  • Сергій Нетичук

    я б взагалі поміняв місцями велодоріжку і пошохідну на ділянці від початку парку (в гречанах) і до маленького місточка щоб уникнути того дурнуватого перехрестя, що зараз утворилось одразу за містком

    Vita Kravec reply Сергій Нетичук

    Сергій Нетичук так справді було б зручніше, але ніхто вже ті лавки переносити не буде
  • Elena Vasileva

    Доріжка за таку ціну?

    Dmytro reply Elena Vasileva

    766*2,75=2106.5кв. м., а плитка коштує до 300грн кв.м., виходить ціна тільки тротуарної плитки близько 600тис. грн., а ще треба пісок і щебень, а вартість робіт. Тому, думаю, ціна наближена до реальності.

    Ксюша Нетичук reply Elena Vasileva

    може вона буде червона та коврова
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up