В Україні напередодні Великодня закривають ще 10 пунктів пропуску на кордоні

В Україні напередодні Великодня закривають ще 10 пунктів пропуску на кордоні
Фото ілюстративне
  • Кабмін прийняв рішення про закриття ще 10 пунктів пропуску в рамках боротьби з пандемією коронавірусу.

У середу, 15 квітня, Кабмін ухвалив рішення закрити ще 10 пунктів пропуску на кордоні з Польщею, Румунією і Молдовою. Про це на засіданні уряду заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль. Відповідне повідомлення опублікував "Урядовий портал".

  • “Фактично закриваємо плюс 10 пунктів пропуску на кордоні, щоб мінімізувати повідомлення. Там вже максимально знизився потік наших громадян. Ці пункти пропуску можна закривати на час проведення карантинних заходів”, – зауважив Денис Шмигаль.

Він уточнив, що пропонується закрити пункти пропуску: "Костели", "Смільниця", "Грушів","Угринів", "Солотвино", "Кальмінці", "Бронниця", "Сокиряни", "Нові Трояни" та "Паланка".

Варто зазначити, наразі на державному кордоні України 125 тимчасово закритих пунктів пропуску, 105 діючих, в тому числі 18 для автомобільного сполучення.

Відео дня

Читайте також: COVID-19 та карантин: важливе та цікаве за 15 квітня (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Можна продовжувати імітацію боротьби. Заразу для мора українців вже завезли, коли заставили натовпи заробітчан вертатись терміново додому. А недалеки народ це і не зроузумів. Чекайте в найближчому часі рвзкого сплеску зарази.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up