В усіх школах Хмельницького оголошено карантин

В усіх школах Хмельницького оголошено карантин
  • Навчання призупиняють з понеділка. 
  • Як працюють садочки?

Від 3 лютого в усіх школах Хмельницького призупиняють навчальний процес. Виключення становлять приватні освітні заклади та Хмельницька загальноосвітня санаторна школа-інтернат №2. Як повідомляють в Департаменті освіти та науки Хмельницької міської ради, таке рішення прийняте задля того, щоб зменшити інтенсивність поширення захворюваності на грип та ГРВІ. 

Станом на ранок п’ятниці, 31-го січня, за даними управління охорони здоров’я, епідпоріг в місті перевищено на 11,4 відсотка.

За словами виконуючої обов'язки директора Департаменту освіти Світлани Губай, навчальний процес призупинено лише у школах. Дитячі садочки працюють у звичному режимі. 

Відео дня

Нагадаємо, що закривати школи у Хмельницькому почали з 29 січня. Тоді відповідне рішення прийняли на міській комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. 

З наступного дня, 30 січня, не працювали: гімназія №1 імені Володимира Красицького, навчально-виховний комплекс №10, СЗОШ № 8, СЗОШ № 18, СЗОШ № 25, спеціалізована  школа № 30.

Відсьогодні, 31 січня освітній процес призупинили ще у 18 навчаних закладах міста. А саме у: гімназії №2,  колегіумі, ліцеї №17, НВО №1, НВО №5, НВО №28, НВК №2, НВК №4, НВК № 6, НВК №7, ліцеї №15, СЗОШ №27,  СЗОШ №33, ЗОШ №13, ЗОШ №21, ЗОШ №22, ЗОШ №24, ЗОШ №4.

Читайте також: На карантин закриють ще 18 хмельницьких шкіл (СПИСОК)

Шість шкіл Хмельницького закриють на карантин

Як відрізнити грип від ГРВІ (ІНФОГРАФІКА)

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (30)
  • Наталія Скубеник

    А в нас це вже як зазвичай стало. Діти похворіли, а вже  потім карантин, і то не у всіх  школах спочатку. Толку тепер з цього карантину?
  • Анонім

    Щоб діти не хворіли, треба школи і інститути розпустити. Все одно нічого не вчать,  тільки дітей мучають за хабарі. Кому треба хай записують дітей на курси читати і писати. А далі діти зможуть заробляти нормальні гроші у наймах у Польщі і Німеччині.
    А ті  що дуже розумні, хай навчаються комп'ютерів через Інтернет.

    Мастер Автополив reply Анонім

    Было бы смешно, если бы не было горькой правдой
  • Sidorcuk Masa

    А как быть приватные предпринимателям, патенщикам ))) ЕСЛИ   те кто получает официальную зарплату, им 100% за платят на больничное на ребёнка и на себя, то есть те 3000 или 5000 за ребёнка на больничное он получит, те кто имеет зарплаты 70000 . 200 000/. И податки в пенсионый неплотит нифига, получит на ребёнка на больничное 70000.200000 АА те кто работает неофициально. И получает 12000 в мес. Им тоже хватит денег на лечение.

    А приватные предпринимателям патентникам больничного на ребёнка недают. не оплачивают вообще. Патентникам ещё надо оплатить и за рабочее место со своего кармана и за патент и пенсионый кругленькую сумму  со своего кармана. И зарплаты базарникам патентникам не дают И стажа за все Проплаты с 2000года нуль!!!

    Как базарникам патентникам лечить детей, если разрываются между шестьма видами оплат на все на все проплат , зарплаты нет,  и денег на лекарство ребёнку???

    А вот аграрии получают зарплату 56000 в месяц и неофициально. А официально 3300 А так как ето сезонная работа, то на зиму стают на биржу труда, чтобы отбить деньги с вершком, с чубчиком.Сразу одновременно на три биржи труда . А в не сезон и базарников патентников такой преамболы такой квоты нет.!И стажа нуууль, и записи в трудовой за все года проплат нуууль
  • Горячая Дарина

    В наше время такой фигни не было ... плюс на улице, какой нафиг карантин? Симулянты

    Анна Мергут reply Горячая Дарина

    Горячая Дарина а ви з минулого тисячоліття? Скільки цікаво вам років, що при вас карантинів не було. Це має бути за 40 як мінімум

    Olga GRS reply Горячая Дарина

    Якраз при такій погоді (а не в мороз) і зростає кількість захворювань. Спитайте педіатра

    Оля Денисюк reply Горячая Дарина

    В статті вказана причина, чи ви тільки заголовки вмієте читати? "таке рішення прийняте задля того, щоб зменшити інтенсивність поширення захворюваності на грип та ГРВІ.  Станом на ранок п’ятниці, 31-го січня, за даними управління охорони здоров’я, епідпоріг в місті перевищено на 11,4 відсотка"

    Оля Денисюк reply Горячая Дарина

    Горячая Дарина, якщо вас не навчили, то будете знати, що віруси якраз в таку погоду поширюються значно краще, ніж коли на вулиці гарний мінус. І коли в класі немає половини дітей, бо хворіють, то краще ввести карантин, щоб всі інші не похворіли. І, якщо ви не знали, карантин - це не привід бігти в аптеку

    Алена Чирик reply Горячая Дарина

    a good idea. Good night.

    Горячая Дарина reply Горячая Дарина

    Алена Чирик не стоит , лучше если что то учить то английский)

    Алена Чирик reply Горячая Дарина

    Горячая Дарина вибачте за помилки, при нагоді підівчу граматику російської мови.

    Алена Чирик reply Горячая Дарина

    Горячая Дарина у меня трое дитей, и когда они один за другим слегли с грипом и я в месте с ними, и когда в этот же момент у меня красный телефон от сообщений в группы всех трёх классов от родителей что у дитей температура 38, это трудно назвать симуляцией. Здоровья вам.

    Горячая Дарина reply Горячая Дарина

    Оля Денисюк  а предпосылки какие к этим заболеванием можно у Вас уточнить?)) причина так и называется.... январь?)))

    Оля Денисюк reply Горячая Дарина

    В ваш час це коли? Останні років 15-20 постійно приблизно в лютому карантин через захворюваність на грип та ГРВІ

    Анонім reply Оля Денисюк

    Карантин треба вводити при епідеміях, як у Китаї. У нас це симуляція і неробство. А діти все одно спілкуються між собою і заражаються.
    Одне добре, що батьки відпочинуть від ти дурних і непотрібних завдань, які наші несамовиті вчительки задають у величезній кількості.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up