Вандали потрощили розклади руху на хмельницьких зупинках. Збитки перевалили за 10 тисяч

Вандали потрощили розклади руху на хмельницьких зупинках. Збитки перевалили за 10 тисяч
Фото - Едуард Кузьміч у Фейсбук

Новенькі таблички з розкладами руху не прослужили й півроку. На багатьох зупинках їх вже погнули, розмалювали, деякі взагалі покрали. В «Електротрансі» бідкаються, не встигли розрахуватись за старі, як потрібно купувати нові.

Сучасні таблички з графіком руху тролейбусів та автобусів  встановили на початку серпня. Їх виробництво і встановлення обійшлось підприємству «Електротранс» у кругленьку суму – 200 тисяч гривень. Натішити європейськими табличками, які вже є в багатьох містах, у Хмельницькому не встигли. Вандали зривають, розбивають і розмальовують їх. На сьогодні 8 табличок вже не підлягають відновленню. Їх потрібно замінити. 
- Вісім табличок знищено взагалі, чотири викрадено. Не було розкладів, не було проблем. А це зробили для людей, а вони знищують і фарбою замальовують. Це ж великі гроші, - обурюється директор комунального підприємства "Електротранс" Віктор Паламарчук. 
Загалом сума заподіяної шкоди складає близько 10,5 тисяч гривень. Підприємство знову шукатиме гроші і буде звертатись до вінницької компанії, яка виготовляла нові таблички. До слова, ще за попередні повністю не розрахувались. Адже попросили у Вінниці невеличке відтермінування. 
- По кожному факту ми написали звернення до поліції. За ці таблички відповість той, хто впіймається на вандалізмі, - каже Віктор Паламарчук.
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • нашатырь

    Це пенсіонери покрутили таблички, бо там було таким мілким шрифтом написано, що їх бісило я сам особисто  чув і бачив як дві бабусі крили х...ми тих хто це писав так мілко.
  • Olga

    а вони на що сподівались встановлюючи? Що усе буде як у благополучній Швейцарії? Не зробили поправку на менталітет сучасного бидла : все, що для людей треба обгадити, сплюндрувати, знищити. Таки ж не вдень це робилося, а вночі самі знаєте хто лазить і шукає пригод на дупу : шпана та  п*янь. Піймати і руки поодривати.
  • Albina Zaenc

    На зупинці "Автопарк" в сторону Катіону, на Тернопільській я взагалі їх не бачила жодного разу,тому була змушена встановити мобільний додаток!
  • Матвеева Кира

    С таким уровнем культуры только в Европу! Стыдно за таких людей. (Да и людьми-то их назвать нельзя)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа у Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up