Вчений з Хмельниччини увійшов до складу Конституційного суду

Вчений з Хмельниччини увійшов до складу Конституційного суду
  • Віктор Кричун з Полонного став суддею Конституційного суду.

Віктора Кричуна родом із Полонного обрали суддею Конституційного суду. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав його земляк, голова Полонської територіальної громади Франц Скримсь­кий.

 "Сьогод­ні вче­ний Вік­тор Ки­чун, об­ра­ний суд­дею Кон­сти­ту­цій­но­го су­ду за кво­тою пар­ла­мен­ту, склав при­ся­гу суд­ді", - написав Франц Скримський. 

Віктор Кричун є до­цен­том ка­фед­ри кон­сти­ту­цій­но­го пра­ва На­ці­ональ­ної юри­дич­ної ака­де­мії іме­ні Ярос­ла­ва Муд­ро­го. Урочисту присягу він склав на спе­ці­аль­но­му пле­нар­но­му за­сі­дан­ні Кон­сти­ту­цій­но­го Су­ду Ук­ра­їни вчо­ра, 24 лю­то­го.  «За» нього віддав голос 241 де­пу­тат Верховної Ради. 

Відео дня

На цю по­са­ду кан­ди­да­ту­ру Віктора Кричуна ви­су­ну­ла фрак­ція «Слу­га На­ро­ду».

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Victor Honcharuk

    він з Харкова
  • Stepan Shevchuk

    Друг зеленого упиря
  • Михайло Хабаль

    Один з останніх мазків в картину геноциду споконвічних українців...рішення у справі № 686/23502/17...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up