Ліквідовуючи наслідки атаки на Старокостянтинів, загинув військовий Сергій Лисюк

Ліквідовуючи наслідки атаки на Старокостянтинів, загинув військовий Сергій Лисюк
Колаж vsim.ua
  • Йому був 41 рік. Він був військовим пожежником. 

  • Рідні кажуть, загинув, бо отруївся чадним газом. 

  • Вдовою залишилася дружина, а сиротами двоє дітей — 2-річний хлопчик та 2-місячна дівчинка.

За останню добу окупанти тричі атакували Хмельницьку області, а їх ціллю під час кожної з атак був Старокостянтинів. Сьогодні, 6 серпня, стало відомо, що ліквідовуючи наслідки ворожого обстрілу загинув житель Старокостянтинова. 

Сергій Лисюк був військовим, пройшов АТО. Він закінчив першу школу міста Старокостянтинова. 

- Сьогодні вночі небесне військо поповнилося ще одним учнем нашого закладу 1989-1998 років. Ліквідовуючи наслідки атаки на місто, загинув Сергій Лисюк. Найщиріші співчуття та низький уклін родині..., — йдеться у повідомленні навчального закладу. .

Відео дня

Рідні Сергія також повідомили про страшну втрату у соцмережах. 

— Братику, наш дорогий Сергій, ти так рано пішов від нас. Кляті скоти забрали сина у мами, коханого чоловіка у дружини, тата у малесеньких діток. Мій син більше не побачить свого хрещеного Сірьожи. Ви з Людою так довго чекали ваших діток, малесенькі сонечки зʼявились у вашій сімʼї, ти мав би жити, кохати, бути прикладом для сина, носити на ручках свою малесеньку донечку принцесу, якій всього лиш місяць. Ти вистояв тоді в АТО, а зараз клята війна тебе забрала від нас усіх,пише сестра загиблого Ольга Маргулова. 

Тут і далі фото зі сторінки Ольги Маргулової

Ольга додає, що брату був 41 рік. Сергій був військовим пожежником. Він гасив пожежу, яка виникла внаслідок атаки і отруївся чадним газом.  Медики намагались врятувати життя військовому, але не змогли. 

Скріншот з історії Ольги Маргулової в Інстаграм

— Кожну секунду, поки тобі рятували життя я молилась і просила Господа залишити тебе. Але чуда не сталось. Ти був чудовою і надзвичайно доброю людиною. Не такою мала бути наша зустріч цього тижня. Спочивай з Богом. Ми завжди будемо тебе любити і памʼятати. Дякую тобі за все, наш рідний. Ти наш Герой, — додає сестра Сергія. 

Небайдужих просимо допомогти родині загиблого Героя

Номер картки дружини:
🔻4790 7299 4041 6050 - Ощадбанк
🔻5168 7451 1157 0120 - Приватбанк
Лисюк Людмила Анатоліївна.

Прощання із загиблим рятівником відбудеться у вівторок, 8 серпня, об 11.00 в Гарнізонному будинку офіцерів в Старокостянтинові. Про це написала сестра Героя. 

Нагадаємо, перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін повідомив, що під вночі під час ворожої атаки у Старокостянтинівській громаді загорівся склад відходів кукурудзи на території елеватора. 

На місці події працювали 16 рятувальників. Пожежу ліквідували на площі 1 400 кв.м. Внаслідок вибуху, травми отримав працівник об’єкта. Показали й фото як гасили пожежу на елеваторі:

 

 

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (136)
  • Люба Коваль

    Вічна пам'ять і царство небесне
  • Марія Войнаренко

    Вічна пам'ять Герою.Співчуття рідним.
  • Ольга Ольга

    Вічна пам'ять!!!
    Так шкода.
  • Емилия Чеснок

    Вічна пам"ять  Герою. Співчуття рідним. Дуже жаль.

    Керівництво МНС., яке  посилаючи  людей  в зону  пожежі, вчинило службову недбалість,  не забезпечивши їх  протигазами , вважаю., ,має  понести покарання  за смерть  працівника, який по їх причині загинув. Був би протигаз і він  був  би неушкоджений. Рідним треба набратись сил при цьому горі і  захистити свою рідненьку душу., Трапилось неприпустиме. Просто жах що твориться.

keyboard_arrow_up