Від моторошної ДТП до цін на квартири: 5 найпопулярніших новин на ВСІМ за тиждень

Від моторошної ДТП до цін на квартири: 5 найпопулярніших новин на ВСІМ за тиждень
ua.depositphotos
  • Підготували невеличку добірку з найбільш популярних новин за тиждень.  

1. Моторошна ДТП на Хмельниччині: зіткнулись «КамАЗ» і легковик. Є загиблі

18 березня між селами Поляни та Копачівка Волочиського району зіткнулись два автомобілі - військовий "КамАЗ" і легковий автомобіль "Audi". Загинуло двоє людей. Внаслідок аварії транспортні засоби загорілись. Водій та пасажир військової вантажівки не травмувались.

Відео дня

2. Скільки коштують квартири у мікрорайонах Хмельницького (ІНФОГРАФІКА)

У більшості мікрорайонів Хмельницького переважає багатоповерхова забудова. Будівельні крани можна побачити у багатьох місцях. Виключення складають хіба віддалені мікрорайони, які колись були селами, наприклад, Ружична. 

Ціна на житло залежать від мікрорайону, де воно розташоване. Більш віддалені від центру місцевості мають переважно дешевші квартири. Дізнавайтеся ціни у мікрорайонах Хмельницького.

3. На Сході загинув 56-річний військовий з Хмельниччини

18 березня на сході України загинув військовослужбовець з Хмельницької області. Відомо, що близько 12-ї години бойовики здійснили обстріл зі сторони міста Горлівка із застосуванням великокаліберних кулеметів, гранатометів і мінометів різного калібру. Смертельне поранення в голову отримав військовослужбовець, молодший сержант Віктор Пасєка.

4. У Хмельницькому посилюють карантин: перелік обмежень

У Хмельницькому погіршується ситуація із захворюваністю на COVID-19. Кількість випадків щодня зростає. Через це у місті вирішили ввести додаткові обмеження, що діятимуть з 22 березня. Зокрема, буде заборонено: проведення масових заходів (культурних, спортивних, розважальних) робота закладів культури (окрім музеїв та кінотеатрів) робота позашкільних гуртків та секцій.

5. Як можна стати винним, якщо вас зіб’є авто. Приклад хмельничанки Олени

37-річна хмельничанка Олена потрапила в аварію 4 грудня 2019 року. Її збила автівка на вулиці Свободи. Жінка втратила свідомість, а згодом потрапила до лікарні з численними травмами. Після проведення слідчих дій до відповідальності притягнули саме потерпілу.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up