Як можна стати винним, якщо вас зіб’є авто. Приклад хмельничанки Олени

Як можна стати винним, якщо вас зіб’є авто. Приклад хмельничанки Олени
  • Того зимового дня хмельничанку Олену збила автівка на вулиці Свободи.

  • Жінка втратила свідомість, а згодом потрапила до лікарні з численними травмами.

  • Після проведення слідчих дій до відповідальності притягнули саме потерпілу.

37-річна хмельничанка Олена потрапила в аварію 4 грудня 2019 року. Сталося все у вечірній час на вулиці Свободи. Жінка розповідає, що тоді прямувала на одне з відділень пошти. Дорогою розмовляла із чоловіком телефоном. Була в навушниках. Журналістам vsim.ua вона сказала, що поклала слухавку, коли підходила до дороги. “Я сказала чоловіку, що зараз буду переходити дорогу. Я добре подивилася по сторонах і пішла”, - каже Олена. Наступне, що вона пам’ятала, були люди, які збіглися навколо.

Просто на “зебрі” Олену збив “Opel Vivaro”. Вона втратила свідомість. Прийшла до тями, коли до жінки збіглися перехожі.Далі хмельничанка потрапила до травмпункту. А згодом - на стаціонарне лікування. Адже в результаті ДТП вона отримала численні травми, які оцінили “середніми”.

  • Відео дня
    /li>

Водій, який фігурував в ДТП, навідувався до жінки в лікарню. Олена каже, що він компенсував певну частину грошей, які пішли на лікування. 

“Мене звинувачують, що я збила автомобіль, а не він мене”

По факту ДТП було відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає штраф у розмірі від 3 400 до 8 500 гривень, виправними роботами, арештом на строк 6 місяців або в’язницею до 3 років.

У ході слідства, кримінальне провадження закрили. Як йдеться в єдиному судовому реєстрі, слідчий виніс постанову про закриття кримінального провадження. Керуючись тим, що у діях водія був відсутній склад кримінального правопорушення. Отож, провадження закрили. 

Потерпіла в аварії Олена розповідає: винною в аварії зробили її. Мовляв, у ході розслідування свідків ДТП не допитали. Аргументували все тим, що їхні особи не вдалося встановити. 

Хмельничанка розмістила на своїй сторінці в Facebook допис, в якому просить всіх очевидців тієї події відгукнутися. Адже постанову стосовно закриття кримінального провадження вона збирається оскаржувати. 

Немає опису.

Що кажуть в поліції

Факт закриття кримінального провадження стосовно ДТП, що сталася 4 грудня, 2019 року, у Хмельницькому районному управлінні поліції підтвердили. Речниця ХРУП Людмила Берестовська повідомила, що матеріали справи передали до управління патрульної поліції у Хмельницькій області. За її словами, до адміністративної відповідальності притягнули потерпілу в аварії жінку. 

Інспектор роти 4 батальйону УПП в Хмельницькій області Марія Брилко каже, що за фактом аварії був складений протокол за статтею 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна). 

Згідно із санкцією статті, хмельничанка Олена може сплатити штраф у сумі 340 гривень.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (78)
  • Денис Грабовський

    Немає чого під колеса кидатись
  • Dima Kaminsky

    Так і все правильно!
  • Сергей Мельник

    Я прям вижу как она снимает навушники что бы безопасно перейти дорогу.нахера эта пиздеж.плохо что нашим пешехода вбили в голову что он всегда прав.теперь ситуация изменилась а он не в курсе.медвежья услуга вышла
  • Олег Герелей

    Навіщо розмовляючи в навушниках вимикати зв'язок ? І подивившись по сторонам ,впевнившись у відсутності Т.З. попасти під колеса. Так треба ще вміти.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up