Від рейтингу шкіл до наслідків негоди: ТОП-5 новин на ВСІМ за тиждень

Від рейтингу шкіл до наслідків негоди: ТОП-5 новин на ВСІМ за тиждень
Фото ілюстративне
  • Підготували невеличку добірку з найбільш популярних новин за тиждень. 

1. Де найбільше медалістів: склали рейтинг шкіл Хмельницького (ІНФОГРАФІКА)

Щороку випускникам шкіл вручають золоті та срібні медалі за успіхи у навчанні. У Хмельницькому цьогоріч урочисте нагородження проводять на стадіоні “Поділля”. Цього року урочистість була особливою - вітали випускників не лише з міських шкіл, а й із закладів новоприєднаних територій. Перед цим відбувся урочистий парад вулицями міста.

Золоті та срібні медалі отримав 231 випускник. Які школи очолюють рейтинг за кількістю нагород - дивіться у інфографіці.

Відео дня

2. Без кондукторів і готівки. Ми перевірили, як по-новому працюють тролейбуси в Хмельницькому

Від 1 липня проїхатися в “рогатих” можна за наявності банківської картки чи е-квитка.  У салонах більше не працюють кондуктори, а “зайців” ловлять контролери.  Журналістка ВСІМ Олександра Клименко перевірила, як працюють такі нововведення.

3. На Хмельниччині оголосили в розшук засудженого

На Хмельниччині розшукують засудженого уродженця Волочиська. Фриз Віталій Вікторович народився 11 січня 1993 року. Усіх, хто володіє інформацією про місцезнаходження чоловіка, просять звертатись до правоохоронців. 

4. Україна перемогла. Як хмельничани вболівали за збірну на пляжі

З вівторка на середу, 29-30 червня, відбулася гра збірної України та Швеції в ⅛ фіналу чемпіонату Європи.  Матч відбувся на стадіоні Гемпден-Парк в Глазго.

Транслювали Євро-2020 вже традиційно у Молодіжному парку. Туди цілими сім’ями зійшлось понад тисяча вболівальників.  Ми для вас зібрали найяскравіші кадри.

5. Відкачували воду 14 годин. Через сильну зливу затопило частину села на Хмельниччині

На Хмельниччині 1 липня негода принесла чимало клопотів. Зокрема, Кам’янцем-Подільським пройшовся буревій. Там на кількох вулицях вітер повалив дерева на автомобілі та елементи рекламних конструкцій. В деяких населених пунктах від розряду блискавки спалахнули пожежі. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up