Від справи валютниці до штрафів у тролейбусах: ТОП-5 новин на ВСІМ за тиждень

Від справи валютниці до штрафів у тролейбусах: ТОП-5 новин на ВСІМ за тиждень
Фото ілюстративне
  • Підготували невеличку добірку з найбільш популярних новин за тиждень.  
 

Вбивство валютниці на Інститутській: хмельничанка проведе за ґратами 15 років

Моторошне вбивство трапилось 17 вересня 2017 року. Того дня 50-річна жінка прямувала з речового ринку до свого будинку на Інститутській. Її маршрут вистежила 20-річна дівчина, яка прямо у під’їзді багатоповерхівки напала на потерпілу з ножем. Хмельничанка померла від гострої крововтрати.

Суд перекваліфікував дії 20-річної обвинуваченої із «вбивства з хуліганських мотивів» та визнав винною в «умисному вбивстві», призначивши покарання у виді 15 років позбавлення волі.  Вирок оскаржували обвинувачена у вбивстві та її захисник. Наразі відомо, що Хмельницький апеляційний суд відхилив обидві апеляційні скарги.

Відео дня

Лавандове поле: на Хмельниччині з'явилася нова туристична локація (ФОТО)

 У селі Прислуч Полонської ОТГ цьогоріч уперше відкриють лавандову плантацію. Вона створена з одного із найкращих сортів французької лаванди Platinum Nico. Рослини замовили в Голландії, цей сорт зимостійкий, утворює великі кущі та високі квітконоси.

На плантації росте 1 500 кущів лаванди, а ще 150 двадцяти сортів – на демонстраційних грядках.  Окрім красивого пейзажу відвідувачів сюди заманюють на плантацію лавандовим мохіто і трав’яним чаєм із лавандою. Також тут можна купити букети із лаванди. 

У ДТП в Польщі загинув мешканець Хмельниччини

На автошляху неподалік польського Вроцлава  зіштовхнулися 8 автівок: 5 легковиків, 2 автобуси та вантажівка. У результаті загинуло двоє людей: водій та пасажир одного з автобусів. Серед них був уродженець Кам'янця-Подільського.

Турок вини не визнає. Дізналися нові деталі у справі 11-річної Софії Чорнобай

Через зіткнення мотоцикла і легковика понад рік тому, обірвалося життя 11-річної Софії Чорнобай.   Одного з учасників аварії визнали винним, іншого відпустив слідчий і він втік за кордон. Останнього, Токура Абдулазиза, вже допитали в Туреччині.  

З власних джерел журналістці ВСІМ стало відомо, що його затримали й допитали за кордоном. Під час цього він сказав, що своєї вини не визнає. Нагадаємо, те саме до кінця розгляду справи говорив і мотоцикліст Сергій Владико, якого вже засудили.

За проїзд “зайцем” - 240 гривень: як хмельничан штрафують у тролейбусах

Із 1 липня у хмельницьких тролейбусах не можна розраховуватися готівкою. Тепер замість кондукторів працює контрольна служба, а в салонах розвісили QR-коди для сканування. Проїзд можна оплатити е-квитком, одноразовим проїзним, банківською карткою або через додаток “Приват24”. Пасажир має розрахуватися одразу після посадки - впродовж однієї зупинки. Якщо ж ні - на нього чекає штраф.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Читач27

    Чому штраф 240 грн. За усіма нормами було завжди 20* .тобто 6*20<<120 ??? Чи ні ?
  • Карлос Кастанеда

    Опять комментарии затёрли, независимые, бл.

    Максим Фарина reply Карлос Кастанеда

    Коментарі, які містять нецензурну лексику, мову ворожнечі, образи й тому подібне, видаляються. Ваш коментар був таким. Тому його і видалили. Дякуємо за розуміння
  • Рост Сергеев

    Мешканці Хмельницького відпишиться будь-ласк, хто підписався на платну підписку.

    Хитрый Игуанодон reply Рост Сергеев

    Человек в синем свитере с унылым лицом

keyboard_arrow_up