Від "товкучки" до зізнань наркозалежних хмельничан: 5 найпопулярніших новин на ВСІМ за тиждень

Від "товкучки" до зізнань наркозалежних хмельничан: 5 найпопулярніших новин на ВСІМ за тиждень
ua.depositphotos
  • Підготували невеличку добірку з найбільш популярних серед читачів новин за тиждень.  

1. Смертельна ДТП поблизу Скаржинців: постраждала каже, що поліція нічого не робить

12 листопада минулого року поблизу Скаржинців Розсошанської ОТГ сталася смертельна аварія - зіткнулися два авто «Skoda Octavia». В результаті аварії водій першого авто, 42-річний хмельничанин, загинув. Пасажири цієї машини, 36-річна жінка та двоє 6-річних дітей, отримали травми. Водій другого авто, 32-річний хмельничанин, отримав травми, а його пасажир, також 32-річний чоловік, загинув.

Як стало відомо згодом, загиблим 42-річним водієм був колишній начальник Ізяславського відділення поліції Олександр Трубіцький. Постраждала 36-річна пасажирка — це дружина загиблого водія Оксана Трубіцька.

Відео дня

Два тижні тому вона звернулася до редакції vsim.ua та розповіла, що досі перебуває на лікарняному і навіть не знала про відкриття кримінального провадження за фактом аварії.

2. У Хмельницькому під мостом виявили мертвого чоловіка

В районі вулиці Трудової на кризі річки Південний Буг в обласному центрі виявили тіло чоловіка. Про це повідомили у ГУ ДСНС Хмельницької області.

Як зазначили рятувальники, до них звернулися правоохоронці, адже була необхідна допомога по транспортуванню тіла, яке лежало на кризі під мостом. Загиблим виявився 43-річний чоловік.

3. Що ви знаєте про хмельницький речовий ринок (ТЕСТ)

Приміряти одяг, не відходячи від каси, обрати взуття, стоячи однією ногою на картонці чи виторгувати 20 гривень на каву. Усі ці фішки про хмельницький речовий ринок, який вважають одним з найбільших в Україні.  Що ви знаєте про це місце? Перевірте за допомогою тесту від vsim.ua.

4. Чи буде ранньою весна в Україні? Прогноз бабака Тимка

На біостанції Харківського національного університету імені Каразіна в селищі Гайдари бабак Тимко III спрогнозував дату приходу весни.

Від самого ранку 2 лютого в області хмарна погода, тож тваринка своєї тіні не побачила. А це значить, що весна буде ранньою.

"Весна вже наступає. Весна буде ранньою, але треба почекати, через 6 тижнів буде тепло", - повідомила співробітниця біологічного факультету Надія Токарська, яка була однією з тих, хто будив Тимка.

5.  “Перший шприц дав мій хлопець”. Відверті історії наркозалежних хмельничан

Наркотики стали частиною життя 25-річної Вікторії і 39-річного Євгена. Дівчину на голку “підсадив” її хлопець. Євген спробував ще в шкільні роки й потім тривалий час не міг залишатися тверезим. Про свій досвід наркозалежних хмельничани розповіли журналістці vsim.ua.

Публічно розповісти про життєві історії, в яких є помилки, біль та відчай - справа не з легких. Далеко не кожен на це погодиться. Однак ми знайшли хмельничан, які поділилися частиною свого життя. 


 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up