Від Винника до Бумбокса: ТОП-8 осінніх концертів у Хмельницькому

Від Винника до Бумбокса: ТОП-8 осінніх концертів у Хмельницькому
  • Концертне життя потроху починає відновлюватись після карантину

  • Цієї осені до Хмельницького завітає чимало українських виконавців

  • vsim.ua підготувало анонс концертів, які варто відвідати після довгої перерви

З початком карантину в березні разом із усіма масовими дійствами припинились і концерти. Однак з початком осені концерти артисти почали потроху відновлювати свої гастролі. Хто завітає найближчим часом до Хмельницького та як цьогоріч виглядає афіша осені, дивіться у нашій статті.

JAH KHALIB 

Один із найяскравіших представників сучасного хіп-хопу, улюбленець молоді JAH KHALIB представить Хмельницькому свій новий альбом під назвою “ВИХІД У СВІТ”. На вас чекає нове грандіозне шоу, доповнене улюбленими уже відомими хітами, цитати з яких уже кілька років літають по мережі. 

 

Коли? 25 вересня 2020 

Відео дня

Де? Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. Михайла Старицького

Скільки? 650-950 грн

Андрій Макаревич Yo5 

Концерт нового проекту Андрія Макаревича Yo5. Легендарні хіти гурту “Машина часу” пролунають для вас під акомпанемент живих інструментів. 

Але на цей раз співак разом із своїм бендом випробує зовсім інший формат. Тепер майстер дотримується принципу «чим ясніше думка, тим менших образотворчих засобів вона вимагає». 

Коли? 27 вересня 2020

Де? Хмельницька обласна філармонія

Скільки? 850-2490 грн

Олег Винник 

Улюбленець усіх молодих вовчиць, “Містер Щастя” та “Містер Аншлаг” проведе у Хмельницькому грандіозний концерт під назвою “Безумна любов”. На його концертах завжди щира та приємна атмосфера, його голосом захоплюються і молоді, і літні жінки, а деякі хіти, як наприклад “Ніно” наспівують навіть малі діти. 

В рамках цього концерту Олег Винник виконає для своїх гостей танцювальні суперхіти, душевні балади, а також порадує гарячими новинками. Кульмінаційним моментом вечора стане презентація авторської композиції «Шалене кохання». 

 

Коли? 28 вересня 2020

Де? Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. Михайла Старицького

Скільки? 400-1200 грн

Льоша Свік

Льоша Свік - молодий реп виконавець нової школи, який уже отримав частку популярності в середовищі любителів сучасної танцювальної музики. Його хіти “Малиновый свет”, “Самолеты”, “Я хочу танцевать” та “Дым” точно знає кожен, хто любить нічне життя. 

У вас є прекрасна нагода послухати свої улюблені пісні наживо, і до того ж одними з перших почути новий хіт виконавця!

 

Коли? 3 жовтня 2020

Де? Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. Михайла Старицького

Скільки? 290-790 грн

Бумбокс

Концерт у рамках масштабного туру “"Таємний код: Рубікон", що створювався не лише в Україні, а і у Франції та США. Концерти “Бумбоксу” - це завжди драйвово, атмосферно та іноді навіть до сліз, адже деякі легендарні хіти українці завжди підспівуватимуть, лише почувши кілька перших нот.

 

Коли? 3 жовтня 2002

Де? Хмельницька обласна філармонія

Скільки? 370-690 грн

Степан Гіга

Творчість Степана Гіги справді унікальне явище української естрадної музики. Його пісні непідвладні часу та впізнавані з перших акордів і з перших слів. Основна заслуга його таланту  в щирості його творчості, яка проймає до глибини всіх і кожного. 

Справжня українська пісня та голос, що проймає до глибини душі.

 

Коли? 7 жовтня 2020

Де? Хмельницька обласна філармонія

Скільки? 150-390 грн

Ірина Білик

Ніжна душа української естради відсвяткує свій подвійний ювілей - 50 років життя та 30 років на сцені разом із нами! 

Велика концертна програма - збори пісень, написаних співачкою в різні роки, але об'єднаних однією темою - любові, адже тільки любов, на думку Ірини, завжди з'єднує серця.  

 

Коли? 14 жовтня 2020

Де? Хмельницька обласна філармонія

Скільки? 390-750 грн

O.Torvald 

У 2018 році O.TORVALD взяли творчу відпустку і на початку 2019-го голосно повернулися одразу з двома новими відеороботами: «Два Нуль Один Вісім» і «Назовні». Також у колективі вперше з'явилася дівчина. 

Кожен концерт - це божевільна енергетика, взаємодія з аудиторією і справжній рок-н-рол, якого так мало останнім часом. Готуйтеся до приємного болю в ногах, адже на місці не встоїть навіть сноб! 

 

Коли? 24 жовтня 2020

Де? Centro Bar

Скільки? 190 грн

А ви вже купили квиток на концерт улюбленого виконавця? На якому концерті би хотіли поспівати разом з артистами?

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Наталія Клепас

    Школи переводять на дистанційне навчання, а концерти саме вчасно. Не розумію нічого, повна нісенітниця.
  • Дід Панас

    Ну-ну. Дурень думкою багатіє.
    Які концерти? Ви статистику бачили?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up