Від візиту Супрун до масового отруєння дітей: ТОП-5 новин тижня у Хмельницькому

Від візиту Супрун до масового отруєння дітей: ТОП-5 новин тижня у Хмельницькому
  • Тиждень подарував хмельничанам багато різнобарвних подій.
  • Радимо вам пригадати їх разом з нами у традиційній підбірці від vsim.ua.

1. З 1-го квітня на Хмельниччині стартував весняний призов. Незабаром сотні юнаків відправляться служити Батьківщині. Одні йдуть до армії охоче. Інші ж намагаються “відкосити” будь-яким способом та за будь-яку ціну. 

2. У вівторок, 2 квітня, Хмельницький відвідала Уляна Супрун. Очільниця МОЗ зустрілася з освітянами та медиками, щоб розв'язувати проблему поширення кору на Хмельниччині. Наразі наш регіон є одним із найбільш проблемних по захворюваності на кір в Україні.

Відео дня

3. У п'ятницю, 5 квітня, у Хмельницькому відзначили 75-ту річницю визволення області від нацистських окупантів. Небайдужі хмельничани поклали квіти та вінки до Меморіалу Слави, що на проспекті Миру.

4. За кілька днів з ознаками харчової інфекції у Хмельницькому госпіталізували 28 дітей до 2 років. 5 з них побували у реанімації. Як виявилося, частина хворих вживала продукцію місцевої молочної кухні. Наразі причини отруєння з'ясовують.

5. У Хмельницькому потяг збив чоловіка. Аварія на залізничному переїзді по Франка трапилась 6 квітня. Поїзд сполученням Хмельницький-Шепетівка збив чоловіка, який переходив колію у недозволеному місці. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Павел

    Ты, Петенька, не нервничай, не прыгай,
    Твои враги тебе привет передают.
    Нас не пугай предвыборной интригой.
    Свой КРАХ встречай. Тебе пришёл КАПУТ!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up