Видирали волосся і били: блогер Сороченко і його компанія знущалися над чоловіком у прямому ефірі (ВІДЕО)

Видирали волосся і били: блогер Сороченко і його компанія знущалися над чоловіком у прямому ефірі (ВІДЕО)
Скрін з відео "Надзвичайних новин"
  • Блогер, який минулого літа побив у Хмельницькому АТОвця, засвітився цього разу у Бердичеві. 
  • Він разом із товаришами транслювали в інтернеті знущання над чоловіком.
  • Робили це за гроші, що платили підписники.

Скандальний проросійський блогер Сороченко “прославився” у Хмельницькому бійкою із АТОвцем. Сталося це минулого літа, на вулиці Свободи. Тоді подія зацікавила правоохоронців і хмельницьких активістів. Зустріч із останніми закінчувалася для Сороченка “підмоченою” репутацією. То його сечею обіллють, то фарбою. 

Згодом блогеру обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Пізніше Сороченка відпустили під заставу, а його справу передали до суду. Та розглянути її так і не вдалося через відсутність то потерпілого, то обвинуваченого. Наступний розгляд справи запланований на 30 червня. 

За знущання платили гроші підписники

Тим часом, Артур Сороченко “засвітився” у прямому ефірі, де разом із товаришами знущався над чоловіком. Сталося це в Бердичеві, у багатоповерхівці. Трансляцію вели із каналу, що має 43,9 тисяч підписників. Про це йдеться у сюжеті “Надзвичайних новин”. Відбувалося все за наступною схемою: глядачі замовляли знущання за гроші, а Сороченко із двома своїми товаришами, відтворювали їх у реальності. До слова, одним із них був чоловік, який повністю облитий зеленкою.

Відео дня
Скрін з відео "Надзвичайних новин"

На самому відео транслювали різні знущання. Жертву лупцювали як боксерську грушу, били шлангом, видирали волосся на голові й мастили його пір’ям. Перервали це жахіття правоохоронці, які увірвалися до квартири під час прямого ефіру.

“Місце знаходження приміщення, де все відбувалось, ми встановили за допомогою технічних засобів під час прямої трансляції”, - йдеться на сайті ГУНП у Житомирській області. 

Чоловіка заманили до квартири обманом

На момент прибуття поліції, потерпілий був уже непритомний. У сюжеті “Надзвичайних новин” розповідають, що медики майже добу не могли привести його до тями. 

Чоловіка, який став жертвою знущань, заманили до квартири обманом. Поліція повідомляє, що йому запропонували додатковий заробіток - 150 доларів. Так, він й опинився у руках Сороченка і компанії. Про зникнення потерпілого повідомила правоохоронцям його мати. 

Із квартири, в якій знімали знущання, вилучили всю техніку за допомогою якої створювався запис. Ну а Сороченку і двом причетним бердичівлянам оголосили про підозру за частиною 2 статті 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) КК України. На сайті ГУНП у Житомирській області йдеться, що після проведення необхідних слідчих дій можлива кваліфікація й за іншими статтями Кримінального кодексу. Причетним до правопорушення може загрожувати обмеження або позбавлення волі на строк до 5 років. 

“Стріми далі будуть”

Нагадаємо, що Артур Сороченко має свій канал на YouTube, який називається “Малыш & Бригада”. Він викладає туди відео провокативного характеру, знущається над колишніми ув’язненими та відповідає на питання своїх підписників. 

На одному із останніх відео Сороченко коментує вилучення техніки поліцією. Сам блогер цьому факту обурюється: вживає ненормативну лексику й каже, що роблять це незаконно. Згодом у кадрі з’являється і його товариш, облитий зеленкою. Разом вони називають прибуття поліції до їхньої квартири повним безладом. А також говорять про свою непричетність до зниклого чоловіка, якого знайшли непритомним у їхній же квартирі. Ну а сам Сороченко повідомляє, що вже за кілька днів зйомка стрімів відновиться. 

Детальніше дивіться на відео. Попереджаємо: воно містить ненормативну лексику.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Ura Domik

    Яким треба бути дебілом щоб дивитись і слухати ось цю мерзоту.
  • Юрій Гудок

    Квадрат гей
  • Pavel Kondrashov

    А тебя бля...ь случайно бля..ь не отшманали, бля...ь.
  • Андрій Бурбас

    Новий міністр МВС буде.

    ttt432 reply Андрій Бурбас

    Аваков отдыхает)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up