Скандального блогера Сороченка облили фарбою перед судом (ВІДЕО)

Скандального блогера Сороченка облили фарбою перед судом (ВІДЕО)
Скріншот з відео vsim.ua
  • У Хмельницькому слухають справу щодо побиття бійця ООС.

  • Перед судовим засіданням обвинуваченого Артура Сороченка облили чорною фарбою.

У Хмельницькому триває чергове судове засідання у справі мешканця Бердичева Артура Сороченка. Розгляд справи проходить сьогодні, 15 листопада, у приміщення міськрайонного суду на Героїв Майдану, 54. Коли до будівлі суду прийшов Артур Сороченко, сталася сутичка. Учасниками були хмельницькі активісти з одного боку та Артур Сороченко зі своїми прихильниками з іншого. Хоч блогера й охороняли, активісти облили його чорною фарбою, а потім бризнули в нього газом з балончика.

Після цього перед будівлею суду почалася бійка. Про це повідомляє журналіст vsim.ua з місця події. Переглядайте це на відео, а про всі деталі дізнавайтеся згодом на сайті vsim.ua.

Оновлено станом на 12:30. Судове засідання перенесли на 3 грудня, оскільки знову не з'явився потерпілий Володимир Баула. За словами Артура Сороченка, хмельницькі активісти змусили військового написати заяву до поліції. Сам Баула приїжджати до суду та займатися цією справою не збирається. Коли Сороченко виходив із будівлі суду, його супроводжували близько 20 поліцейських.

Відео дня

Нагадаємо, що блогера Артура Сороченка звинувачують у побитті військового — учасника ООС Володимира Баула. У соцмережах 24 липня з’явилося відео, де Сороченко заперечує участь Росії у війні на Сході. А після цього завдає військовому кілька ударів. 17 серпня блогера затримали у Миколаєві. Наступного дня, 18 серпня, йому обрали запобіжний захід — тримання під вартою. Проте згодом він вийшов на свободу, внісши заставу у понад 40 тисяч. Двічі підготовче засідання за цією справою не могли призначити, оскільки на нього не з’явився сам Сороченко, а потім потерпілий Володимир Баула. Блогеру загрожує відповідальність за статтею 296 Кримінального кодексу (хуліганство).

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • иван

    да эти активисты за бабки там стоят. чейто заказ выполняют.
  • Николай Прохоров

    Правильно бы было отмудохать дубинами тех так называемых активистов, а по сути титушек исполняющих чьи то хотелки за бабки.

    Сіма reply Николай Прохоров

    Стоять і бояться арештувати, заспокоїти злочинця Бурлика і його поплічників. І це ще не муніціпальна поліція, а підпорядкована Києву.  А що буде коли зроблять поліцію муніціпальною, то страшно уявити.
  • Велосипедист Виталик

    тогда смелый был  а теперь прячется за спины ментов. мышак и полупокер
  • Юрій Марцінкевич

    Не погана новина. Наступного разу треба його кинути в смітник)))

    Сіма reply Юрій Марцінкевич

    Недобиток. Скоро будете жити біля смітників. Не завжди ж будете заробляти на крові інших
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:37 Посмертна донорка з Шепетівки врятувала життя чотирьом людям photo_camera 12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up