“Він був прикладом”. У Хмельницькому попрощались з 25-річним Володимиром Гриськовим

“Він був прикладом”. У Хмельницькому попрощались з 25-річним Володимиром Гриськовим
  • Старший солдат Володимир Гриськов загинув на Луганщині.
  • Сьогодні, 29 листопада, молодого воїна провели в останню дорогу.

“Завдяки таким як Володимир, у нас на Хмельниччині не свистять кулі і не розриваються гранати…”

Хмельницький провів на Алею Слави молодого Героя. Старший солдат Володимир Гриськов загинув на Луганщині. Йому було всього 25…

Володимир у мирному житті працював вчителем фізкультури, був прикладом для дітлахів. Наразі він став прикладом і героєм для кожного українця. Попрощатись з воїном прийшли його друзі, знайомі, побратими і вчителі зі школи. Вони поділились, яким знали Володю у юному віці. 

Відео дня
  • Це був мій учень. Я пам’ятаю його дуже відповідальним, вчився дуже гарно. Хороший хлопчина. Дуже товариський, спокійний…слова злого нікому не сказав, - розповідає вчитель зарубіжної літератури Антоніна Мельниченко. 


Хлопець навчався в НВО №5. Його класний керівник Світлана Антонюк каже, Володимир був дуже доброзичливим, завжди всім допомагав і не міг відмовити. 

  • На його обличчі весь час була посмішка, таким він і запам’ятається. Я вчора, коли почула цю звістку, то переглядала шкільні фотографії. У Володі була особлива посмішка, ну неможливо забути. А батьки які чудові - порядні, як наша українська сім’я. В таких батьків просто не може вирости інша дитина.  Вони віддавали все вихованню сина, любили його. Таких людей неможливо забути, - додає пані Світлана. 

Відомо, що Володимир не був професійним військовим. До початку повномасштабної війни він вчителював у школі, був фізкультурником. Навесні призвався на військову службу, а вже в кінці червня поїхав виконувати службові обов’язки у Луганську область. 

Військовий командир розповідає, що Володимир загинув геройською смертю 25 листопада. 

  •  Завдяки таким як Володимир у нас на Хмельниччині не свистять кулі, не розриваються гранати. Ви собі можете уявити: йдуть обстріли, сіра зона, “нуль”. Йде сапер навприсядьки, а він був шукачем, а позаду йде піхота. Піхота не підніме голову без сапера. Це справжній героїзм, підсвідомий, наш український. Володимир виконав свій земний обов’язок. А зараз вже спостерігає за нами всіма з неба. За нами залишається пам’ятати, молитись за нього і не забувати про рідних. Також кожен з нас має щось зробити для перемоги. 

Старший солдат Володимир ГРИСЬКОВ загинув 25 листопада. Героя поховали на Алеї Слави, де знайшли вічний спокій більше сотні хмельницьких Героїв.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (102)
  • Валентина Костерна

    Вічна пам'ять Герою України!!! Щирі співчуття рідним та близьким.
  • Lesia Levyk

    Вічна пам'ять Герою України.
  • Зоя Оксенчук

    Вічна, світла пам'ять Герою України! Низький уклін та щирі співчуття рідним та близьким.
  • Наталія Гордецька

    ЦАРСТВО НЕБЕСНЕ! ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ! ГЕРОЮ СЛОВА!
    ЩИРІ СПІВЧУТТЯ РІДНИМ ТА БЛИЗЬКИМ!

keyboard_arrow_up