Терпів біль та не падав духом. У Хмельницькому попрощалися з військовим Русланом Конопельком

Терпів біль та не падав духом. У Хмельницькому попрощалися з військовим Русланом Конопельком
  • 41-річний хмельничанин служив у силах територіальної оборони.

  • Він помер від хвороби 22 листопада.

У Хмельницькому відбулася церемонія прощання з військовим Русланом Конопельком. 41-річний солдат сил територіальної оборони помер від хвороби 22 листопада. Віддати йому останню честь прийшли рідні, друзі, побратими, представними місцевої влади.

Одним з присутніх був побратим Руслана. Обоє служили у 86-му батальйоні 106 бригади територіальної оборони від лютого цього року. Померлий був гранатометником. Всі військові з цього підрозділу пішли на війну добровольцями. Спершу побратими служили у Харківській області, потім у Донецькій, потім знову у Харківській.

— Кажуть, що йому дуже боліло, але він цього ніколи не показував і завжди був життєрадісний, любив пожартувати. Не падав духом хлопець, — розповів побратим Руслана.

Відео дня

А ось як про Руслана відгукнувся інший його побратим з підрозділу, який також прийшов на прощання:

— Я з перших днів з ним воюю, він був прикладом, він був завжди попереду, він завжди казав — «ми повинні це робити, а не інші». Всюди йшов, всюди виходив, не боявся, він був прикладом. Я з перших днів з ним і до останнього був з ним. Це справжній воїн, він був прикладом, натхненням, він ніколи не казав, що у нього щось болить, ніде нічого не показував, посміхався завжди, підтримував, — сказав військовий.

Поховали Руслана Конопелька на кладовищі у мікрорайоні Ракове.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (193)
  • Spetscommando

    Мені дико цікаво, чому пост цього анонімного кремлівського пропагондону "Андрій Гр" зберігається як пріоритетний, а мої цілком цензурні, стримані та ясні, відповіді видаляються без підстав та пояснень. Чи редакція "Всім" теж не українського фінансування? Я, на відміну від "Андрій Гр", не ховаюся. Зареєстрований у "Всім" під своїми даними. До даних додаю": я – хмельничанин, старший кадровий офіцер (у відставці вже), 5 бойових служб та 2 бойових операцій, офіційний преставник КУН (Конгресу Українських Націоналістів) у Європі. Можете за підтвердженням звернутися до голови пратії КУН пану Степану Брацюню. Володимир Денисенко (Мгр.)
  • Nadia Peniuta

    Вічна пам'ять Герою!
  • Шащук Люда

    Вічна пам'ять Герою України
  • Люда Савчук

    Вічна пам'ять та низький уклін Герою України.

keyboard_arrow_up