"Вірність не купиш за гроші": у Хмельницькому з'явилися бігборди з безпритульними собаками

"Вірність не купиш за гроші": у Хмельницькому з'явилися бігборди з безпритульними собаками
Фото надане Оленою Голубничою
  • Хмельницькі захисники тварин організували соціальний проект.
  • Волонтери "прорекламували" собак з притулку на бігбордах та сітілайтах. 
  • На банери витратили більше 3000 гривень. 

У Хмельницькому немає притулку для бездомних чотирилапих. Безпритульних псів відловлює "Спецкомунтранс" і привозить у стерилізатор "Добро". Собак стерилізують і відпускають на вулицю. Проблемою чотирилапих переймаються волонтери з ГО "Врятуй життя". Саме вони збирають кошти на утримання та лікування собак. Нещодавно вони вирішили організувати у місті соціальну кампанію. Для цього розробили дизайн банерів і вирішили розмістити їх на бігбордах та сітілайтах. 

- Ми матимемо 5 великих бігбордів і 5 менших сітілайтів. Безкоштовну оренду місць та поклейку банерів нам забезпечила міська рада. Ми лише витратили 1750 гривень на друк бігбордів і 925 гривень на сітілайти. Дизайн банерів розробляла Катя з нашої організації, - розповідає голова ГО "Врятуй життя" Олена Голубнича. 

Бігборд на проспекті Миру ще мають доклеїти

Кожен з банерів буде мати свою тематику. Це і стерилізація домашніх улюбленців, і відповідальність за жорстоке поводження з тваринами, і  мотивація брати собак з притулку та не викидати їх, коли вони стають не потрібними господарю. Бігборди розмістили по всьому місту. Є вони і на Львівському шосе, і на проспекті Миру, і біля залізничного вокзалу. За декілька днів мають поставити і сітілайти. 

Відео дня

Читайте також: 50 відповідей мера. Коли у Хмельницькому буде притулок і місця для вигулу собак

Банери на бігбордах вже встановили

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • IGOR

    Молодцы! Очень хорошо, что в нашем городе есть такая организация и небезразличные люди! Очень надеюсь, что в городском бюджете будут закладывать дотации таким организациям!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up