“Вийшов з маршрутки”: у Хмельницькому звільнили водія за некоректне ставлення до пасажира

“Вийшов з маршрутки”: у Хмельницькому звільнили водія за некоректне ставлення до пасажира
Фото Хмельницький LIVE
  • Інцидент трапився у маршрутці №26.
  • Водій із криком відмовляв у безкоштовному перевезенні учаснику бойових дій.
  • Сьогодні, 12 червня, його звільнили.

“Вийшов з маршрутки” - повторював водій, відмовляючи у безкоштовному проїзді учаснику бойових дій, який пред'являв посвідчення. В результаті, виникла суперечка, відео якої зафіксував на телефон пасажир, якому відмовляли у проїзді.

Із камерою в руках чоловік просив показати документи, що свідчать про відміну пільгового проїзду для учасників ООС. Натомість водій порадив йому звернутися до відповідних структур. Вирішити конфлікт мирно так і не вдалося. Продовжуючи зйомку, пасажир залишив салон. 

Вчора, 11 червня, відео опублікували в групі “Хмельницький LIVE”. Вчинок водія осудили містяни. “Ганьба перевізнику”, “Треба відправити на передову” - писали в коментарях.

Відео дня

Як повідомив заступник міського голови Андрій Бондаренко, схожих конфліктів між водіями і пасажирами під час карантину було чимало. Адже пільги на проїзд скасували для всіх пасажирів, які відповідно до законодавства користуються такими правами, у міському громадському транспорті загального користування. Втім вже від сьогодні, 12 червня, пільговикам знову повернули право на безкоштовний проїзд у громадському транспорті. 

Водія, який не хотів везти учасника ООС, сьогодні звільнили. Причиною стала не відмова у безкоштовному проїзді, а манера його спілкування. Андрій Бондаренко каже, що така поведінка є неприпустимою. 

Нагадаємо, в березні уряд запровадив обмеження роботи громадського транспорту на час карантину.  Тоді дозволили перевозити у транспортному засобі не більше десяти пасажирів одночасно. Пізніше обмеження послабили — збільшили допустиму кількість пасажирів до половини сидячих місць. Рішення про скасування пільгового проїзду прийняли, бо хмельничани не могли дістатись на роботу, особливо в годину-пік. Зараз у громадському транспорті можна перевозити більше пасажирів — до повної кількості сидячих місць, але без стоячих пасажирів.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (25)
  • Саша Доцюк

    Вважаю, що водія незаконно звільнили. Атошник вів себе по хамськи не менше. Він не мав право їхати безкоштовно-і відповідно він не був пасажиром (був порушником) бо відмовлявся оплачувати. Що при цьому водій мав з ним панькатися чи танцювати перед ним в робочий час?

    Stepan Tanasiychuk reply Саша Доцюк

    Викликати копів?
  • Олександр Федорович

    За такі поступки потрібно забирати ліцензії і накладати штрафи.
  • Izabel Adam

    А участник бойових дій був тверезий і вів себе адекватно ? Щось ви не договорюєте 🧐 Думаю не просто так водій відмовився його везти.
  • Alex Cube

    Это не атошник, а истеричка какая-то. Закатить истерику из-за 5 грн -- позорище.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа у Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up