Військового з Хмельниччини, якого рідні шукали два місяці, знайшли мертвим

Військового з Хмельниччини, якого рідні шукали два місяці, знайшли мертвим
21-річний Володимир Яневич із Старокостянтинівського району зник в зоні АТО більше двох місяців тому. Останній раз на зв'язок із рідними хлопець виходив ще у середині лютого. Після того, жодної інформації про його місцезнаходження не було.

Рідні до останнього сподівались побачити Володимира живим та припускали, що він може знаходитись у полоні. Однак, військового знайшли мертвим.

Володимир Яневич служив у військовій частині 4309, був водієм автомобіля «Урал». 15 лютого біля села Логвінове, що на трасі Дебальцеве – Артемівськ, його автомобіль потрапив у засідку і був розстріляний з танків.

Тіло загиблого знайшли та перевезли на Хмельниччину волонтери. Поховали Володимира 24 квітня у рідному селі Миролюбне.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    Слава Героям!
  • Анонім

    дуже же шкода батьків хлопця
  • Anonymous

    Мої співчуття батькам, рідним, близьким - кріпіться!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:25 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 18:06 Великодній ярмарок у центрі Хмельницького: збиратимуть гроші на турнікети 17:27 Працівник судової охорони обіцяв підслідному поліцейському «вирішити» питання з кримінальною справою, — ДБР 16:52 Яка зарплата у головного поліцейського Хмельницького району. Огляд декларації Василя Птащука Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 16:14 У хмельницькому «Електротрансі» є 88 вакансій (СПИСОК) 15:40 «Мені потрібен син, а не герой»: спогади про 21-річного розвідника Олексія Вітюка photo_camera 15:27 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:42 У Хмельницькому відремонтували терапевтичне відділення міської лікарні photo_camera 12:45 У Хмельницькому на два тижні відключать гарячу воду (АДРЕСИ) 12:06 Житель Хмельницького району вкрав квіти з могили загиблого воїна 11:41 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: календар матчів 4 травня 11:26 Як хмельничани називають дітей: підбірка рідкісних і поширених імен за квітень 11:22 Що таке зубні імпланти, чи боляче їх ставити і як довго служитимуть. Огляд стоматологій Хмельницького 10:11 Допомога рідним військових й пораненим захисникам: прийом будуть вести в Славутському ЦНАПі 09:03 У Хмельницькій міській раді скликають сесію: які питання розглянуть
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up