Водій, який їхав по Свободи без "рогів", залишився в "Електротрансі"

Водій, який їхав по Свободи без "рогів", залишився в "Електротрансі"
Фото взяте зі сторінки Євгенія Оляніна у мережі ВК
  • Євгеній Олянін від’єднав «рогатого» від тролейбусної лінії і промчався ним по Свободи. 
  • З посади водія чоловіка звільнили. Після медкомісії його залишили кондуктором. 
  • Водій своєї вини не заперечує, але мріє про те, що невдовзі знову водитиме тролейбус.

Тролейбус № 10, який спускався по Свободи від проспекту Миру, зафіксували камери відеоспостереження. Водій сказав, що запізнювався по графіку, тому і вирішив скоротити шлях і проїхатись до зупинки «Думка» без «рогів». 

Євгенія Оляніна, який керував тролейбусом, з посади водія звільнили. Але він попросив залишити його на роботі, адже має фінансові проблеми. В "Електротрансі" чоловіка пожаліли і запропонували йому посаду кондуктора. Він повторно пройшов медкомісію, яка дозволила йому працювати на підприємстві. 

- Він пройшов медкомісію і навіть дуже добре. Бо йому дозволили не лише бути кондуктором, але і далі водити тролейбус. Правда, ми поки не ризикували знову його ставити водієм, тому він у нас поки працює кондуктором. Потрохи освоюється, - розповідає vsim.ua директор КП "Електротранс" Віктор Паламарчук. 

Відео дня

Євгеній Олянін каже, що хотів би повернутись на посаду водія, бо зарплата кондуктора менша. Але визнає, що через помилку відновлять його на посаді нескоро. 

- Звісно, я хотів би повернутись, бо в мене 6-місячна дитина. Я знаю, що зробив велику помилку. Кондуктором теж нормально працювати, але у водія зарплата більша. А самі розумієте, що мені треба сім'ю утримувати. Мені поки не кажуть, чи поставлять назад водієм, - пояснює водій Євгеній Олянін. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Мастер Автополив

    Конечно, парень феноменально исполнил. Повезло, что обошлось без пострадавших.
  • Сергей Толстихин

    Він реально наражав на небезпеку купу людей. При всій жалості до нього - це злочин, який дивом не призвів до трагедії. Нехай радіє, шо не посадили.
  • Роман Новіков

    я його неосуджую просто цікаво а навіщо він так зробив? Електроенергію економив??
  • Ірина Петрівна

    може його посадять на новий "безрогий" тролейбус)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up