Хмельничанка заплатила за воду на рік вперед і отримала подарунок

Хмельничанка заплатила за воду на рік вперед і отримала подарунок
Світлини зі сторінки Олександра Новосада
  • Водоканалівці обіцяли тому, хто проплатить на рік вперед за послуги з водопостачання й водовідведдення цікавий презент. 

Пригадуєте ми писали про обіцянку директора «Хмельницькводоканалу» Олександра Новосада подарувати брендовану футболку чи «байку» тому споживачеві, котрий заплатить за рік наперед за послуги водопостачання та водовідведення, що надає підприємство.

Така людина знайшлася буквально того ж дня. Знайомтеся – Людмила Шевчук. До водоканалу вона завітала спільно з донечкою Настею.

Відео дня

«Вчора Людмила проплатила абонплату за наші послуги на рік вперед, а сьогодні - прийшла за призом, - зазначив у соцмережах очліьник підприємства. - Я пояснив, що в умовах конкурсу було вказано сплатити за водопостачання та водовідведення на рік вперед. У відповідь Людмила Шевчук прямо при нас сплатила за послуги на рік вперед. Якщо чесно, я був вражений цим вчинком. Українці сильні та свідомі люди».

Хмельничанка працює провідним бібліотекарем філії №14 у міській централізованій бібліотечній системі. У дарунок від головного водоканлівця міста вона отримала теплу байкову кофту з написом «Води нема, але ви тримайтеся».

Сподіваємося, вода тепер у хмельничанки буде завжди, бо заплатила за неї наперед.

А ви вже заплатили за послуги подопостачання та водовідведення чи боргуєте?

Нагадаємо, тарифи на воду наразі такі:

Читайте також:

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Тамара Олійник

    Краще було би написати "Разом з водоканалом  до перемоги"
  • Andriy Andriyishyn

    Кращої антиреклами, я ще не бачив.
  • Olga Khmelevskaya

    Маркетинг 😂
    Вони вже готові, що води не буде. Геть на одягу такі дацзибао зробили)))
    Прийшов до абонентів, показав напис і вмив руки😂

    Andriy Andriyishyn reply Olga Khmelevskaya

    Відсутність оного.
  • Max Forosov

    Зараз головний клопіт як заробити собі на харчі та ліки (за кордон не випускають, перекази закрили). А хто  має гроші то може й за десять років наперед заплатити. Одні на мусорках папір збирають, а інші на дорогих авто з жиру бісяться. Може треба вже якось трохи допомогти простим людям, хочаб комунальні списати. А ті хто мають - нехай плотять.

keyboard_arrow_up