В міноборони рф відзвітували про удар по Хмельницькому (ВІДЕО)

В міноборони рф відзвітували про удар по Хмельницькому (ВІДЕО)
Конашенко. Фото ілюстративне, з відкритих джерел
  • В міністерстві оборони російської федерації вже відзвітували про ракетний удар по Хмельницькому, який окупанти нанесли минулої суботи, 18 лютого. 

  • Дізнавайтеся що цього разу заявили у відомстві загарбників. 

У суботу, 18 лютого, під час чергової масованої ракетної атаки росіян, вкотре дісталось Хмельницькому. Дві російські ракети поцілили по одному із мікрорайонів. Перша влучила у військовий об’єкт, інша прийшла по цивільному. Додамо, це вже повторний удар по тій локації. Вперше ракети вдарили по тому ж мікрорайону 31 грудня 2022 року. 

Внаслідок влучання вибуховою хвилею пошкоджено 11 автомобілів, цивільні будинки, 3 навчальні заклади, кафе, магазини, вибито сотні вікон і дверей. Також постраждали двоє людей — чоловік та жінка. Їм надали медичну допомогу. 

Днями у міністерстві оборони російської федерації підтвердили ракетний удар по Хмельницькому. У зведенні за 19 лютого генерал-лейтенант окупантів Ігор Конашенков заявив, що "висоточними ракетами великої дальності морського базування уражений пункт дислокації полку БПЛА Збройних Сил України в районі міста Хмельницький і склад артилерійських боєприпасів в районі залізничній станції Гречани”. Про це йдеться у повідомленні російського оборонного відомства, оприлюдненого у телеграм-каналі.

Відео дня
cript async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?21" data-telegram-post="vsimnews/7647" data-width="100%">

 

Нагадаємо, вранці 18 лютого росіяни випустили по Україні 4 ракети типу “Калібр”. З них 2 було збито. Це повідомили у Повітряних силах ЗСУ.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Natalia Maewska

    Виродки прокляті
  • viktor

    Вот хіба що наше хвалене сбу прозвітуало хто із зрадників навів ці ракети,а на болото і їхню істерику мень всьго треба звертати увагу.
  • Анжела Новик

    Недоумки......
  • Нинель Неля

    Що ж ви за істоти? Скоро вас затягне багнюка з якої не буде шансів вилізти.

keyboard_arrow_up