“Я пишаюся своїм містом”: Іван Гончар вітає хмельничан з Днем міста (прес-служба Івана Гончара)

“Я пишаюся своїм містом”: Іван Гончар вітає хмельничан з Днем міста (прес-служба Івана Гончара)

На вихідних Хмельницький відзначає своє 588-річчя. З нагоди свята хмельничан вітає політик та відомий в місті громадський діяч Іван Гончар.

Хмельницькому - 588. В історичному проміжку це небагато. Однак за такий незначний проміжок часу моє рідне місто розквітло. Воно має свою унікальну історію, звичаї та традиції. Хмельницький - це місто можливостей, яке розвивається в різних галузях. Має потужну швейну промисловість, ми одні з перших по сільськогосподарському потенціалу. В нас є чим і ким пишатися. Наше місто виховало десятки молодих перспективних кадрів. Це і видатні письменники, спортсмени, музиканти, артисти та політики. Хмельницький - це місто добрих і щирих людей, які мають свою ментальність та свої погляди. Ми сильні і незламні. Про це свідчать не прості сторінки історії, які ми перегорнули з гордістю. 

Ми молоде місто. Нам ще багато потрібно зробити і є вершини, які ми маємо підкорити. Як відомо, світ створювався не одним помахом руки. Так і ми поступово розвиваємося, стаємо на ноги. З кожним днем місто розквітає з новою силою. І це заслуга кожного хмельничанина. Звісно ж ми робимо помилки, без цього ніяк. Головне з усього робити правильні висновки. 

Я пишаюся своїм містом. Тут народилися троє моїх дітей. Й іншої Батьківщини для них мені годі й бажати. День народження Хмельницького для мене особливе та хвилююче свято. В цей час ще раз хочеться згадати з чого все починалося. Віддати шану людям, які вклали в це місто душу, які полягли обороняючи його від фашистських загарбників. Людям, які відбудовували його після розрухи. Згадати кожного, хто в цей час воює на Сході і захищає наше місто. Зі зброєю стоїть за те, щоб нога окупанта не ступила на нашу Хмельниччину. А ще помолитися за тих, хто віддав найдорожче - власне життя. За полеглих солдат Хмельниччини та їхні родини.

Напередодні Дня міста хочеться побажати хмельничанам мирного неба над головою. Попросити наших жінок, виховувати в своїх дітях любов до рідного міста. Плекати в них патріотизм та шану до свого краю. Хочеться, щоб всі жителі Хмельницького раділи життю. Пишалися успіхами один одного, вболівали за своїх земляків та підтримували їхні починання. 

Хочеться, щоб хмельничани не їхали за кордон на роботу, а мали все для гідного життя тут на Батьківщині. Щоб в наше місто інвестували. Адже ми маємо потужний потенціал, родючі землі, неймовірні краєвиди та працьовитий народ. Ми дуже привабливі для бізнесу, лише треба це гарно подати, щоб про нас знали далеко за межами України. 

У Хмельницького є все, щоб стати гідним європейським містом. Містом, на яке будуть рівнятися, яким будуть пишатися.

Хмельничанам хочу побажати бути єдиними в своїй любові та небайдужості до рідного краю. Пам’ятайте, що лише спільними зусиллями ми можемо змінити наше місто на краще. Що лише разом ми творимо майбутнє заради наших дітей та з поваги до наших батьків.

Ще раз від щирого серця вітаю всіх хмельничан з Днем міста. Від усієї душі зичу Хмельницькому динамічного розвитку і процвітання. Усім мешканцям нашого славетного краю бажаю міцного здоров’я, достатку, сімейного затишку та щасливої долі.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up