Як хмельничани “штурмують” магазини напередодні Великодня (ФОТО)

Як хмельничани “штурмують” магазини напередодні Великодня (ФОТО)
  • Черги на вулицях й біля кас без дистанції.
  • Так містяни скуповують продуктові магазини напередодні свята.

Свято Великодня вже майже “на носі”. Про це говорить не лише календар, а й черги на вулицях Хмельницького. Бо зважаючи на їхню довжину, стає відразу зрозуміло: свято на підході. Ба більше: продуктові магазини тимчасово припинять свою роботу в неділю, 19 квітня. Виходячи з цього, виправдання довжелезним чергам таки є.

Так, містяни стоять біля входів до магазинів в очікуванні зайти. Далі дістають свої списки - і вперед на зустріч паскам і ковбаскам.  Наприклад, біля “АТБ” черга простягнулась ледь не до торгового центру “Квартал”. Поблизу менших за розміром магазинів - теж черги. “Штурмують” хмельничани і кіоски з овочами й фруктами. Адже біля них також стоїть чимало людей.

Журналісти vsim.uа зайшли і до супермаркету “Сільпо”. Черг до магазину не було. Та попри карантин, людей в самому приміщенні - тьма. Відтак, аби заплатити за покупку, довелося простояти в черзі на касі близько 20 хвилин. 

Відео дня

Черги чергами, ну як бути із соціальною дистанцією? Адже фахівці стверджують, що вона має бути не менш як 1 метр. Щоправда, хмельничани про це, певно, забули. Бо біля більшості магазинів безпечною відстанню і не пахло. До слова, ми писали про те, як її дотримуватися і чому це важливо. 

Які черги нині у місті, детальніше дивіться на фото.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (47)
  • Наталья Олешко

    На Заречанской и в Таврии ,и других ,магазинах много людей и без масок,социальной дистанции никто особо не придерживается.Наш народ беспечен и не дисциплинированный,безбашенность зашкаливает.Надеемся,что «авось пронесет»!Полиция очень лояльна ,да ее и не увидишь,чтобы кого—то штрафовали.
  • Екатерина Хоровская

    Зачем закрыли магазины? Люди б не паниковали и не запасались всем подряд на этих пару дней..а так устроили толпу. Бестолковые идеи нашей мэрии😬
  • Євгеній Стаднік

    Що за дурні фото, вчора заходив в Таврію на Зарічанській, людей мало товару повно за 15 хвилин закупив все що треба.
  • Marisha Marisha

    ХЛЕБА И ЗРЕЛИЩ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up