У Хмельницькому закриють продуктові магазини та скасують громадський транспорт

У Хмельницькому закриють продуктові магазини та скасують громадський транспорт
  • Всі ці обмеження будуть тимчасовими.

Тимчасове скасування громадського транспорту та закриття продуктових магазинів — все це чекає на хмельничан протягом великодніх свят. Продуктові магазину будуть зачинені 19 квітня весь день. Не працюватимуть також всі інші торгові точки, окрім автозаправок, аптек та магазинів, що продають товари медичного призначення. Громадський транспорт закінчить роботу о 17:00 суботи, 18 квітня. А відновлення роботи заплановане на вівторок, 21 квітня. Про це під час онлайн-брифінгу розповів міський голова Хмельницького Олександр Симчишин. За його словами, на цей період забезпечать підвезення медичних працівників.

Таке рішення щодо Хмельницького було прийняте на основі рішення обласної комісії ТЕБ і НС. Зокрема, щодо магазинів:

«Заборонити роботу суб’єктів господарювання, яка передбачає приймання відвідувачів, усіх форм власності, крім торгівлі пальним, лікарськими засобами та медичним приладдям, з 00:00 годин 19 квітня 2020 року до 24:00 години 19 квітня 2020 року».

Відео дня

19 квітня православні християни будуть відзначати Великдень. Через це разом із суботою та неділею буде вихідним понеділок, 20 квітня. Головні новини 15 квітня про поширення коронавірусу та карантин дізнавайтеся з нашої окремої новини.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (213)
  • Мастер Автополив

    Гречки, туалетной бумаги на 3 дня докупили? На последнюю гривню полвареника и полтаблетки взяли?

    Ніхто Петрович reply Мастер Автополив

    Ооо, гречки тре побільше купляти! А то як скінчиться в середині дня 19 квітня! І що робити? Вмирати?..
  • Леся

    В суботу і неділю повинні працювати  лише одна діжурна аптека круглосуточно і олин магазин в центрі . І все

    Ніхто Петрович reply Леся

    В Німеччині в неділю взагалі нічого не працює. Але в нас не Німеччина, нажаль.

    Ігор reply Леся

    серйозно? приколістка) для багатьох  лише у вихідні є можливість пройтись по магазинах. як купити одяг дитині, наприклад, якщо батьки на роботі до 20 година, и дитина в школі?

    Леся reply Ігор

    Для того є сайти або речовий ринок

    Леся reply Леся

    А останнє повинно бути все закрите, в усіх країнах так і не вмерли без одягу

    Анонім reply Ігор

    Вісьмигодинний робочий день гарантує конституція. Невже хтось заставляє працювати довше. Терміново заяву у міліцію.

    Ігор reply Анонім

    міліції давно немає. і цим питанням займається зовсім не поліція, "експерт"

    Ігор reply Анонім

    зайди в любий магазин і запитай скільки там працює касир. погано ти знаєш закони
  • Олег

    Дивно бачити таке обурення через закриття продуктових магазинів на день, чи навіть два. В багатьох країнах вихідні є дійсно вихідними. В Німеччині найближчиий відчинений продуктовий у вихідний день ви знайдете лише на центральному залізничному вокзалі. І якщо це не місто понад 100 тис. то такого магазина й взагалі може не бути. Минулі вихідні тут була Пасха, понеділок теж вихідний. Тобто два дні на місто з 27 тис найближчий відчинений продуктовий  був за 70 км у Мюнхені. І нічого, ніхто від того не помер. І так живе вся країна десятиліттями. Просто всі знають, що перед вихідними потрібно перевірити запаси. Може нам пора наші погляди змінювати, щоб продавці продуктових теж мали вихідні і не робити з нічого проблеми?

    Ігор reply Олег

    проблема вихідних - це проблема роботодавця, не має бути на один касир на всю неділю.

    Леся reply Олег

    Я теж так вважаю, субота і неділя повинні бути вихідними , всерівно по новому законі про працю, надурочні год не оплачуються , в св'ята і вихідні теж ,це означає що і  Заг сума податку на дохід буде менша,то яка тоді з цього вигода?Ні для бюджету ,ні для робітника.

    Олег reply Леся

    Я мав на увазі саме неділю та державні свята. В суботу працюють практично всі магазини, хоч деякі і короткий день. Субота є таким собі днем закупів для основної маси працездатного населення. І ця система чудово працює.
  • Валентина Селезньова

    Правильно
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина 10:58 9 років тому на Грушевського згоріла «Цукерня» (ВІДЕО) play_circle_filled photo_camera 10:19 Видворили молдованина, який нелегально перебував на Хмельниччині 09:26 Від початку квітня рибоохоронний патруль виявив на Хмельниччині 56 порушень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up