Як хмельничани запалювали у День міста під пісні Pianoбой та Cloudless

Як хмельничани запалювали у День міста під пісні Pianoбой та Cloudless
  • “Я від тебе вкриваюсь родимками”, - під ці слова закохані хмельничани обіймалися та обмінювалися поцілунками.
  • А під запальні треки від Cloudless - гаряче пританцьовували й фіксували все на свої смартфони.
  • Дивіться, як у День міста запалювали на концерті.

590-річчя Хмельницького продовжують святкувати сотні хмельничан. Сьогодні, 25 вересня, протягом дня містян розважають фудкортами, виставками, урочистостями та святковим концертом. Усі ці заходи проходять на Проскурівській або як звикли казати хмельничани - на “стометрівці”. Що там відбувалося вдень, читайте в матеріалі Оголені тіла, їжа й дефіле. Репортаж з Проскурівської, де святкують День міста. 

О 15 годині на головну сцену, що біля кінотеатру Шевченка, вийшов з привітанням міський голова. Олександр Симчишин вручив нагороди працівникам міста. Кому та що дісталося, читайте тут. 

Ввечері на “стометрівку” вийшли більше хмельничан, ніж вдень. Вже о 20 годині там зібралося сотні людей. Ще на початку вулиці утворився натовп. Тож пройти крізь усіх було проблематично. Люди оточили вуличних музикантів, які виконували світові та відомі хіти. Чимало народу танцювали й сьорбали з паперових стаканів різні напої. 

Відео дня

Крім того, на Проскурівській пропонували зробити фото за гроші із птахами. Хоч і українські зоозахисники виступають проти подібного, чимало містян виявляли ініціативу й радо позували із пернатими задля світлини.

Нет описания.

Наблизитися до кінотеатру Шевченка було все проблемніше. Адже там був чималий натовп, що чекав на виступ відомих виконавців - Pianoбой та Cloudless. Під запальні пісні останнього хмельничани пританцьовували й знімали все на свої смартфони. А під час виконання Cloudless композиції “Drow me down”, із якою гурт боровся за право представляти Україну на Євробаченні, містяни запалювали особливо гаряче.  Чимало людей прийшли на концерт разом із дітьми. Тих татусі садили собі на плечі й малі весело махали руками або кульками, які тримали. 

“Я від тебе вкриваюсь родимками”, - так містяни підспівували Pianoбой, що виступив під кінець концерту. Саме під цю пісню закохані пари потопали в обіймах і навіть у пристрасних поцілунках. До слова, такий настрій зберігся в містян під час виконання й інших романтичних композицій Pianoбой. З милими посмішками музику слухали не лише юнаки та дівчата, а й люди старшого віку.

Нет описания.

Фудкорт, що біля кінотеатру Шевченка, у вечірній час теж зібрав більше відвідувачів, ніж вдень. За шашликом, глінтвейном та іншими смаколиками зібралися черги. Хтось брав їжу з собою й відправлявся ласувати нею в сквер Шевченка. А хтось займав для себе столики, які знаходяться в межах цієї святкової зони. 

О 22 годині на майданчику біля кінотеатру мало відбутися шоу дронів “Магічний Хмельницький”. Проте оголосили про його перенесення на завтра, 26 вересня. Причина - погодні умови. Мовляв, через вітер запустити дрони на висоту в небо не вдасться. 

Як хмельничани запалювали під час концерту, дивіться на фото й відео. 

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (29)
  • Таня Палянчук-Бондар

    Краще онкохворим помогли а не концерти 😡
  • Таня Дубенюк

    Сьогодні запалювали а завтра строгий карантин!
  • Евгений Ярмульник

    Через недельку массовое заражение
  • Анна Котова Лобода

    Родинками🤣🤣🤣 перекладачі від Бога!

keyboard_arrow_up