Як на дорогах Хмельниччини борються з негодою

Як на дорогах Хмельниччини борються з негодою
  • Рух на автошляхах області обмежений або й перекритий.
  • У снігових заметах застрягають «швидкі», вантажівки, автобуси та легковики.
  • Витягують транспорт рятувальники і поліцейські. Автобуси випихають пасажири.

Хмельниччину охопила негода. Через снігопади, сильні пориви вітру і замети рух дорогами області ускладнений. Подекуди він перекритий взагалі. На окремих автошляхах рух обмежений. Тут не пускають вантажівки. Саме останній вид транспорту найважче витягати рятувальникам, коли ті застрягають чи не можуть піднятися по схилу.

Через застряглі вантажівки на дорогах утворюються затори. Виник такий у Хмельницькому. На Трудовій «DAF» не міг виїхати вгору. Він рухався в сторону автовокзалу №1. Допомогли йому рятувальники. Лише вони за допомогою спецтехніки витягнули автомобіль. В цей час рух транспорту регулювали патрульні. Коли вантажівка могла рухатися самостійно, поліцейські супроводили її у відстійник. Там водій разом із своєю автівкою перечікуватиме негоду.

У Волочиському районі сьогодні, 8 січня, застряг пасажирський автобус. Він рухався за маршрутом «Лисогірка-Хмельницький». Виїхати із замету йому допомогли рятувальники і пасажири. Перші використали спецтехніку для буксирування. А люди гуртом випихали автобус, який в підсумку доїхав до місця призначення.

Відео дня

Уже декілька раз рятувальники витягали автомобілі швидкої допомоги, які застрягли. Медики їхали на виклики і не змогли подолати замети. В одному випадку вони добиралися на виклик до півторарічної хворої дитини.

Ще в одному випадку рятувальники допомогли виїхати легковику, який віз вагітну жінку. Вона направлялася до пологового відділення.

У Хмельницькому рух вулицями міста ускладнений. Громадський транспорт ходить не так часто, як зазвичай. Подекуди автомобілі застрягають. Вибратися їм допомагають патрульні та рятувальники.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up