Як на Хмельниччині відключатимуть світло 14 січня: графік

Як на Хмельниччині відключатимуть світло 14 січня: графік
Фото - ілюстративне
  • Енергетики продовжують ліквідацію наслідків негоди.

У суботу, 14 січня, удень відключення, ймовірно, відбуватиметься за однією чергою, а ось у вранішні й вечірні години пікового навантаження - одночасно за двома чергами. Вночі світло буде.

Про це інформують у «Хмельницькобленерго».

Триває ліквідація наслідків негоди. Енергетики лагодять повітряні лінії 10/0,4 кВ. Погода, на жаль, не поліпшується. Це, констатують, значно ускладнює аварійно-відновлювальні роботи й спричиняє нові пошкодження електродротів.  

Відео дня

«Будь ласка, поставтеся з розуміння до можливих похибок дотримання графіка погодинних відключень та аварійних відключень, спричинених ожеледдю, - просять споживачів. - Бригади роблять все можливе для найшвидшого відновлення розподілу електричної енергії та дотримання графіка».  

Нагадаємо, Нацкомісія перевірить «Хмельницькобленерго» через порушення графіків відключень світла.

А у вас вимикають світло, згідно з графіком? 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (37)
  • Валентина Новіцька

    В нас вже дві доби немає світла
    Вовковинецька ТГ
  • Олена Олена

    В хмельницькій області виключають,як хочуть,особливо Волочиський район
  • Светлана Сенькович

    Люди схаменіться,без світла можна прожити,декілька годин потерпіти,а як хлопцям в окопах за хищають нас щоб Хмельницький не захватили,мерзнуть но додому не тікають,а ви скиглите із за світла,думайте про хлопців їм в тисячу раз хуже чім нам совість майте

    Читач27 reply Светлана Сенькович

    Ви навчіться безпомилково писати. І досить спекулювати війною. Всі розуміють, що в країні війна. Але уже набридло, що різна корумповщина все ладна списати на війну. Якщо відключають, то нехай по справедливому, тобто усім. А в нас є недоторкані будинки. По вул. Проскурівського Підпілля, 165а весь будинок в герляндах і пох... на всіх. Вул.Зарічанська, 34/4 теж ніколи не відключають. Бардак був, є і ьуде.
  • Ліна Тухтамишева

    В Антонівцях вимкнули світло вчора в 14 :00 включили в 21:30 вимкнули після 22:30 і ще не включили вже 14:07 графік відключень брехня він не співпадає з графіком Хмельницьк обленерго

keyboard_arrow_up